Andeko
Image default
Gezondheid

Schaf de juiste bloeddrukmeter aan

De Hartstichting helpt u bij het maken van de juiste keuze voor een bloeddrukmeter. Hierbij bevelen ze u geen specifiek model aan, maar verwijzen ze u naar goedgekeurde meters die vermeld staan op de STRIDE BP lijst. Deze meters zijn onafhankelijk getest op hun betrouwbaarheid. Deze lijst wordt gebruikt door ziekenhuizen, huisartsen en andere aanbieders van bloedrukmeters. Bestel uw bloeddrukmeter dus in de webshop van de Bloeddrukmeter.shop.

De Hartstichting adviseert u graag met een passende meter

De Hartstichting raadt iedereen boven de 40 jaar aan om regelmatig de bloeddruk te meten met een bloeddrukmeter. Vooral mensen met diabetes, een hoge bloeddruk of een hoog cholesterolgehalte moeten regelmatig hun bloeddruk meten. Hart- en vaatziekten zijn namelijk een van de belangrijkste doodsoorzaken in Nederland. De Hartstichting doet hier onderzoek naar en wilt de kwaliteit van leven en de overlevingskansen van deze patiënten verbeteren. Een hoge bloeddruk of hypertensie geeft namelijk een verhoogd risico op deze ziekten. Het aanschaffen van een bloeddrukmeter is daarom erg belangrijk en de Hartstichting adviseert hier graag bij door een bloeddrukmeter aan te bevelen. Wanneer u deze koopt bij de Bloeddrukmeter.shop weet u zeker dat u goed zit, want de meters voldoen aan de kwaliteitseisen.

Bestel de juiste meter uit het assortiment

Meet uw bloeddruk door een bloeddrukmeter aan te schaffen. Deze webshop biedt alleen de beste merken aan. Komt u er niet uit bij het kiezen van een juiste bloeddrukmeter? Maak dan gebruik van de keuzehulp die op de website staat. Door antwoord te geven op de vragen komt er een passende bloeddrukmeter voor u. Wilt u even rondkijken in de webshop? Dat kan ook. Bekijk gerust alle meters in de webshop die de Hartstichting aanbeveelt voor het vinden van een betrouwbare bloeddrukmeter. Voor advies kunt u contact opnemen met de klantenservice. Zij helpen u verder met passend advies.