Andeko
Image default
Dienstverlening

Zoektocht Hovenier Heerhugowaard

Voor mijn tuinonderhoud van mijn tuinencomplex zoek ik een hovenier Heerhugowaard. Ik wordt al wat ouder en kan mijn tuin niet zelf meer onderhouden. Ik zoek een hovenier welke mijn tuin netjes kan onderhouden tegen een aangename, redelijke prijs. Dat is de reden dat ik een hovenier zoek uit Heerhugowaard die daar voor mij mee aan de slag kan gaan.

Hovenier Heerhugowaard zoeken

Op Google typte ik: ‘hovenier Heerhugowaard’ in en kwam De Noord-Hollandse tuinman tegen. Op de website stond veel informatie en ik was overtuigd na het zien van wat tuin die hij in onderhoudt heeft. Ik belde hem op en vroeg of er die week nog een hovenier was die aan de slag kon gaan in mijn superieure tuin. En dat kon. We maakte een afspraak om mijn tuin onder handen te nemen en ik kon weer rustig aan het werk gaan.

Op die vrijdagmorgen kwam de Hovenier Heerhugowaard aan bij mijn huis. Hij bekeek samen met mij de voor en achter tuin en zei dat hij daar wel even zoet mee zou zijn. Hij gaf de complimenten aan mij voor de tuin die ik heb. Zelf ben ik er heel trots op. Ik heb een tuin met veel planten en bloemen. Die ik verschillende bakken en borders geplant heb. Ook heb ik een soort van ruïne na gebouwd in mijn achtertuin, daar ben ik het meest trots op van alles wat er in mijn tuin te vinden is. Naast planten, bloemen en de ruïne, heb ik ook een mooi zwembad en een vijver met prachtige kleine en grote visser erin. Ik heb in de vijver onder andere koikapers zitten, dit is wat mij betreft de mooiste vissen die er zijn!

De hovenier kwam na een paar uur werk naar mij toe, hij gaf me nogmaals de complimenten voor de tuin en zei dat hij klaar was, en of ik mee ging een controle rondje maken. Na dit rondje bedankte ik hem. Het resultaat was super, de planten mooi gesnoeit, het gras gemaait en de bloemen waren mooi bijgeknipt.

Ben jij opzoek naar een hovenier? En woon jij in de buurt van Heerhugowaard? Dan in de Noord-Hollandse tuinman zeker een aanrader om je tuin weer op te knappen!