Andeko
Image default
Bedrijven

Zuid-Amerika, de uitwisseling van je dromen

Ga voor een uitwisseling naar Zuid-Amerika en kom erachter hoe mooi dit wel niet is! Een exchange waarbij je kan genieten van lekkere temperaturen, mooie plekjes in de natuur en waarbij je ook nog eens veel leert. Bij een uitwisseling naar Zuid-Amerika zal je veel leren en dingen meemaken die je heel je leven blijft onthouden. In dit artikel vind je nog meer redenen waarom Zuid-Amerika echt de moeite waard is! Lees zeker even verder om erachter te komen. 

Je leert een erg diverse cultuur kennen

Veel mensen zijn fan van de Zuid-Amerikaanse cultuur. Het is een heel andere cultuur dan de cultuur die we in Nederland hebben. Zuid-Amerika is erg groot en heeft een rijke geschiedenis met veel diverse culturen, hier zijn ze dan ook heel erg trots op in Zuid-Amerika! Je kan hier dan ook genieten van allerlei soorten eten door de invloeden uit Europa, Afrika, China en natuurlijk Amerika. Heerlijk dus! Je groeit daarbij als persoon ook nog eens heel veel op het moment dat je in een land bent waar de cultuur heel anders is dan dat je bent gewend. 

Je leert een nieuwe taal waar je veel aan hebt

Wanneer je een uitwisseling doet, leer je snel en goed een nieuwe taal. In Zuid-Amerika ben je aan het juiste adres om goed Portugees of Spaans te leren. Doordat veel locals de Engelse taal nog niet écht onder de knie hebben, word jij gedwongen om hun taal te spreken. Dit kan in het begin lastig zijn, maar hierdoor leer je wel extra snel de Spaanse of Portugese taal. Je wordt namelijk een soort van verplicht om die taal die spreken omdat ze je anders niet goed verslaan.

Erg mooie natuur in Zuid-Amerika

Wanneer jij houdt van mooie natuur, is Zuid-Amerika ook echt de juiste plek voor jou. Je hebt er mooie stranden, vulkanen en tropische bossen. Wanneer je het lekker vindt om naar het strand te gaan, is Uruguay erg mooi. Uruguay heeft ontzettend veel prachtige zandstranden met fijn, wit zand en helder water. Verder zijn er nog heel veel andere mooie en goede locaties om naartoe te gaan voor de uitwisseling.