Andeko
Image default
Bedrijven

Wat geef jij je kind voor kerst?

Wat moet je nou kopen voor je kinderen met Kerst? Het blijft toch wel lastig. Natuurlijk hebben kinderen altijd wel wensen, maar dit past niet altijd binnen het budget. Wat is nou echt leuk om te geven zodat je kinderen weten dat ouders ook tof kunnen zijn! Allereerst blijft het lastig voor zowel jongens als voor meisjes, ook is het lastig qua leeftijd wat kinderen nou willen.

Allereerst hangt het er van af of je kind veel buiten of binnen speelt. Wel is het belangrijk dat je kind genoeg buiten speelt want alleen maar binnen zitten daar schieten ze ook niet echt iets mee op. Geef daarom wel iets voor buiten, zoals een nieuwe voetbal, een mooie step, in ieder geval iets waar zij hun tijd aan kunnen spenderen. Verder kan je voor binnen een game geven die zij al erg graag willen hebben. Ook kun je er voor kiezen om een kerst trui voor ze te kopen of misschien wel een 3d kersttrui want dat is toch net wel wat spectaculairder.

Voor meisjes is het ook lastig want heb je echt een meisje meisje of en jongens meisje. Ook hier denken wij eerst aan om iets voor buiten te geven zodat de kinderen vaker buiten spelen want dat is goed voor hun gezondheid. Natuurlijk blijven de barbies, glitters en andere spelletjes altijd een goed idee. Daarom moet je eerst kijken wat er op je kind haar verlanglijstje staat en dingen kopen die zij graag wilt. Lukt dit niet omdat het te duur is dan kan je altijd een soort alternatief er voor vinden.

Al met al gaat het natuurlijk meer om de gezelligheid van het vieren van Kerst dan de pakjes maar kinderen zijn toch altijd wel benieuwd naar wat er dit jaar onder de boom ligt en waar zij nu verwend mee gaan worden.

https://www.uglyxmas.nl/nl_nl/