Andeko
Image default
Bedrijven

Waarom buiten vergaderen?

Nederlanders praten het liefst uitgebreid over een onderwerp voor ze een keuze maken. Dit zie je ook terug in hoeveel Nederlanders vergaderen. Daar is natuurlijk niets mis mee, met elkaar discussiëren over bepaalde ideeën is zelfs een goede zaak. Dit moet natuurlijk wel zo efficiënt mogelijk gebeuren. Om dit zo efficiënt mogelijk te doen en de creativiteit en concentratie van het team te verbeteren. Kan het een goed idee om soms buiten de deur te vergaderen.

Buiten vergaderen voor inspiratie en nieuwe inzichten

Op kantoor ontwikkel je nogal snel standaard gewoontes en gebruiken. Om deze reden kan het helpen om de omgeving te veranderen door buiten te vergaderen. Om bepaalde problemen op te lossen kan het helpen om in een nieuwe omgeving te gaan werken. Hierdoor creëer je inspiratie en nieuwe inzichten. Door buiten te vergaderen worden vergaderingen interessanter en creatiever, waardoor vaak nieuwe ideeën ontstaan. Door buiten te vergaderen kan je ook onderlinge banden van de medewerkers vergroten.

Concentratie verhogen door buiten te vergaderen

Door buiten te vergaderen kan je de concentratie van je medewerkers verhogen. Door een nieuwe energie, geluiden, geuren en een nieuwe omgeving kan het zo zijn dat je medewerkers getriggerd worden. Voor sommige mensen kan dit natuurlijk ook vrij afleidend zijn. Over het algemeen worden de zintuigen van de meeste mensen aangescherpt door de nieuwe omgeving. Door de aanscherping van de zintuigen worden ze creatiever en de concentratie zal hoger liggen.

https://hofdebrulle.nl/buiten-vergaderen/