Andeko

okt 28, 2020 Bedrijven

Tips voor het kopen van een woning in Den Haag

Wil je graag een woning kopen in Den Haag, kijk dan eens op de website van The Real Estate Company. Lees je dan goed in over alle factoren: over de locatie, de woningmarkt, woningprijzen etc. Laatste jaren willen steeds meer beleggers en particulieren investeren in woningen. Dit komt vooral vaak voor in grote steden. In Den Haag zijn ook veel expats die op zoek zijn naar een woning om te kopen of om te huren. Het is belangrijk dat je rekening houdt met meerdere dingen, hieronder kun je alle tips lezen.

  1. Lees je goed in over de locatie

Bij het kopen van een woning speelt de locatie een grote rol. Dit bepaalt meestal ook de prijs van een woning. De koper kijkt vaak naar wat de locatie te bieden heeft. Je kan bijvoorbeeld denken aan de dichtstbijzijnde supermarkten, scholen, sportscholen, openbaar vervoer en andere zaken. 

  1. Voorkom hoge kosten voor onderhoud of renovatie

Je kan erg hoge kosten verwachten als je nog je hele keuken of badkamer wilt renoveren. Controleren of de kozijnen van het pand ook in orde zijn. Er zijn veel details waar je op moet letten. Het vervangen van een badkamer en keuken kan al enkele duizenden euro’s kosten.

  1. Denk aan een efficiënte energielabel

Bij het kopen van een huis is het belangrijk om te kijken wat voor energielabel de woning heeft. Zoek een woning met een zo groen mogelijk energielabel. Dit is belangrijk ook voor op lange termijn.

  1. Hou rekening met voorkeuren in de markt

Als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een woning om te verhuren, is het belangrijk dat je rekening houdt met de wensen van anderen. Hou rekening met de voorkeuren in de markt. 

We hopen dat het met deze tips een stuk makkelijker wordt om een geschikte woning in Den Haag te vinden! Er zijn namelijk meer dan genoeg prachtige panden te vinden in de stad.