Andeko
Image default
Bedrijven

Tentamentraining door professionals: stoom jezelf klaar

Wat moet ik doen?

Ga als eerste naar de website van Scriptium. Daar vind je alle informatie over tentamentraining Scriptium biedt ook andere diensten aan zoals een APA check. Je kunt er ook vinden of er tentamentraining beschikbaar is voor jouw specifieke opleiding, leerjaar en vak. Bepaal zelf welke training bij jou het best zou passen, welke coach jouw voorkeur heeft en op hoe je de training graag wil ontvangen. Er zijn groepstrainingen beschikbaar waarbij er met studiegenoten gespard kan worden over de stof. Ook bieden we één-op-ééntrainingen met ruimte voor persoonlijke vraagstukken. 

 

De tentamentrainers 

Scriptium zoekt en screent de tentamentrainers nauwkeurig. Zij zijn experts met veel ervaring in hun respectievelijke vakgebied. Het is natuurlijk noodzakelijk dat ze absolute professionals zijn met betrekking tot de tentamenstof en de betreffende opleiding. Eigenlijk is het net alsof je les krijgt van een privéprofessor die je precies vertelt wat te verwachten voor het tentamen.

 

Online tentamentraining?

In onze moderne samenleving hebben we de mogelijkheid om excellente en heldere tentamentraining te bieden via digitale middelen. Deel lesmateriaal, raadpleeg websites en communiceer via headset en camera. Op deze manier heb je al je lesboeken en -materialen bij de hand en hoeft kostbare tijd in drukke tentamenperiodes niet verloren te gaan aan reizen naar de leslocatie.

 

Training

De trainer zal op de afgesproken tijd contact met je opnemen via Skype. Als je gekozen hebt voor tentamentraining in groepsverband, zullen de deelnemers en de trainer tegelijkertijd online komen en zijn op een afgesproken tijdstip. De sessie begint dan met een diepgaande les over de tentamenstof. De trainer markeert de lesstof die belangrijk is voor het tentamen en zal eventueel oefenvragen stellen ter controle. Je krijgt dan de kans om alle vragen te stellen die je hebt, aanvullende uitleg te krijgen of te oefenen met vraagstukken die de trainer voor je heeft opgesteld. Natuurlijk vertelt de trainer je ook alles over de tips & tricks die jou aan een voldoende kunnen helpen voor het tentamen.

 

https://www.scriptium.nl/