Andeko
Image default
Bedrijven

Kartonnen dozen op maat bij de Dozenhal

Heeft u behoefte aan Kartonnen dozen van golfkarton in een afwijkend formaat? Dan kunt u bij de Dozenhal terecht! Wij hebben een plotter, zodat wij golfkarton in elke denkbare vorm kunnen snijden. Ook in kleine oplagen. Op die manier kunt u voor elk formaat verzenddoos terecht bij ons. Uiteraard kunt u ook deze dozen in fullcolour laten bedrukken.

Kartonnen dozen in afwijkende formaten

Het is nu ook mogelijk om kartonnen dozen in afwijkende formaten te bestellen bij de Dozenhal. De mogelijkheden zijn hierbij eindeloos. Dit kan een super functionele oplossing zijn voor bijvoorbeeld webshops die producten in afwijkende maten verkopen. Kleinere webshops profiteren hier vooral van. Voortaan hoeft u namelijk geen genoegen meer te nemen met de standaarddozen van de groothandel en daarnaast is het mogelijk om de dozen echt onderscheidend te maken door ze te laten bedrukken door de Dozenhal. Wij drukken digitaal en dat zorgt voor een verpakking die zich onderscheidt van andere webshops. Dit draagt bij aan de beleving van uw klanten, want vaak is de doos van uw webshop het eerste wat zij zien.

Digitaal drukken

Al sinds 2015 beschikt de Dozenhal over een digitale printer. Hiermee bedrukken wij zowel nieuwe als restpartijen die bij ons worden besteld. Dit doen wij zonder opstartkosten en tegen lage prijzen. Het is zelfs mogelijk om eerst het golfkarton te drukken, voordat wij het op maat snijden. Op die manier zijn er geen veiligheidsmarges nodig en is het oppervlak volledig bedrukt. Wij hebben naast restpartijen dozen, ook gebruikte dozen in onze voorraad. Deze dozen voldoen nog steeds aan de hoge kwaliteitseisen en zijn een stuk goedkoper dan onze nieuwe dozen. Bent u op zoek naar deze gebruikte dozen, dan kunt u deze net als de nieuwe dozen in onze dozenvinder op de website zoeken.

Het uitproberen van verpakkingsdozen

Om er zeker van te zijn dat u de juiste doos heeft voor uw zendingen, kunt u bij ons een proefdoos aanvragen. Deze proefdoos krijgt u thuisgestuurd. Op die manier kunt u direct zien of uw geselecteerde doos aan uw wensen voldoet wat betreft de kwaliteit en de afmetingen. Wanneer het gaat om verpakkingsdozen moet het formaat immers helemaal kloppen.