Andeko
Image default
Aanbiedingen

Verduurzamingsadvies

Nu de verkiezingen er al weer heel bijna aan komen, is het tijd om weer te bepalen wat jouw standpunten ook al weer zijn. Een van de grootste maatschappelijke problemen op het moment, is de klimaatcrisis. Hoewel die een beetje op zij is geschoven door corona, blijft de wereld nog wel gewoon door draaien. Daarom is het extra belangrijk om ons nog steeds bezig te houden met verduurzaming, we willen immers dat onze kinderen en kleinkinderen ook van deze wereld kunnen genieten zoals wij dat doen.

 

Je kan allerlei dingen verduurzamen, maar in dit artikel focussen wij ons op de verduurzaming van vastgoed: van bedrijfspanden tot flats: in 2050 moeten alle gebouwen in Nederland helemaal energieneutraal zijn. Dat is best wel een grote opgave, maar we zijn al goed op weg. Wij van Laan35 doen aan vastgoedmanagement en willen jou graag helpen met je panden te verduurzamen en toekomstbestendig maken. Wij geven advies, we helpen je plannen en we begeleiden je bij de verduurzaming van jouw pand. Over twee jaar, moeten alle bedrijfspanden al minstens het energie label C hebben, dus er is nog wat werk aan de winkel!

 

Waarom is het nou zo fijn om jouw pand te verduurzamen? Allereerst omdat de verduurzaming bijdraagt aan een positief imago van het pand, zo maak je dit pand aantrekkelijker voor potentiële huurders, gebruikers en kopers. Daarnaast is verduurzamen natuurlijk heel goed voor het klimaat, maar het bespaart je  ook een hoop kosten. Door te verduurzamen verhoog je de waarde van het vastgoed en houd je de kosten op lange termijn laag. Wat ook voordelig is, is dat je een subsidie kan aanvragen voor de verduurzaming van vastgoed. Interesse? Wij van Laan35 stellen met plezier een meerjarenplanning voor je op! Dat doen we door middel van een Quickscan, een snelle manier om jouw mogelijkheden te ontdekken.

https://laan35.nl/