Andeko
Image default
Aanbiedingen

Prachtige badkamertegels voor de vloer en wand

Badkamer tegels kopen

De tegels op de vloer en aan de wand vormen de basis van de badkamer. Begrijpelijk dat het alle aandacht krijgt. Met tegels is veel sfeer te scheppen. Een badkamer met van die zeskantige hexagon tegels aan de muur is heel anders dan een badkamer met van die kleine vierkante mozaïektegels. Lees in deze tekst over badkamer tegels. 

Antislip vloertegels

De trend van nu is keramisch parket. Het is logisch dat voor een totale renovatie van de badkamer daar de eerste keuze naar uitgaat. Maar wist je dat er ook een groot assortiment aan antislip vloertegels is? Dat die mooi passen bij de tegels aan de wand? Omdat momenteel badkamermeubels vaak zwevend zijn, komt er veel vloer in het zicht. Het is logisch dat er bij badkamer tegels kopen eerst naar de vloer gekeken wordt, en dan pas naar de wanden. Maar let goed op dat je er een prachtig geheel van maakt. Ondanks dat er veel vloer in het zicht komt, zijn de badkamer tegels aan de wand net zo belangrijk.

Wees creatief

Te vaak wordt er eenzijdig gekeken. De keuze valt dan bijvoorbeeld op tegels met de kleur champagne, dat is een lichtbruine kleur, zodat daar alle combinaties bij kunnen. Daarbij geeft een kleur die tegen wit aanzit een schoon en ruimtelijk effect. Zo’n badkamer inrichten met trendy blank houten meubels, dat kan niet mislukken, naast dat strakke lijnen en speels hout in de mode is. Het is goed bedoeld, maar als je jezelf erin zal verdiepen, dan zal je constateren dat er veel meer uit te halen is. Bij badkamer tegels kopen is het slim om ook gelijk naar de mogelijkheden van de kleur voeg te kijken. Een andere mogelijkheid is kijken voor een mix van kleuren. Dit klinkt ouderwets, maar is beslist niet oubollig. De keuze met de kleuren is zo groot, dat er tegenwoordig veel meer combinaties zijn te maken. Badkamer tegels uitzoeken vraagt dus wat creativiteit omdat er zoveel mogelijkheden zijn. Online staan afbeeldingen van de badkamertrends, zodat je een idee kan krijgen met de mogelijkheden.