Andeko
Image default
Aanbiedingen

Omheinen van de tuin

Omheinen van de tuin 

U kunt uw tuin om meerdere manieren omheinen met verschillende doeleinden. Het kan een mooie afscheiding geven van de verschillende erven. De ene houdt met de omheining de hond binnen het erf en de andere vindt het omheinen van de tuin een mooi toevoeging. Bekijk de verschillende mogelijkheden tot omheinen hieronder en ontdek jouw favoriete omheining

Schutting

We leven in een land waar nog wel eens een briesje plaatst vindt. Een flinke wind in de tuin is niet prettig. Het plaatsen van een schutting voorkomt de wind in uw tuin. U kunt in uw eigen tuin een beschutte plek kiezen zonder last te hebben van de wind. De schutting verhoogt de privacy. Er kan niet door de schutting heen worden gekeken, dus u kunt zonder toezicht van andere u eigen ding doen. 

Planten

U kunt er ook voor kiezen om groene planten te plaatsen op de erfscheiding. De erfscheiding wordt dan voorzien van een aantal hoge planten. Wanneer de planten volgroeid zijn, kan er niemand in uw tuin kijken en creëert u een stukje privacy. De planten zorgen voor een natuurlijke tuin met veel groen. 

Hekwerk 

Vele mensen vinden een schutting wel mooi, maar krijgen het gevoel dat ze opgesloten zitten in hun eigen tuin. Een kleine tuin met een hoge schutting kan snel zorgen voor een opgesloten gevoel. Het advies is dan om een open hekwerk te kiezen. Bij een woonwijk met buren naast elkaar en open tuin, wordt veel gebruikt gemaakt van een combinatie. De tuin grenzend aan de buren worden afgesloten door middel van een dichte schutting en de achterkant van de open tuin wordt voorzien van een stalen hekwerk. Door deze combinatie heeft u van alles wat.

 

https://www.arfman.nl/