Andeko
Image default
Zakelijk

De beste kledingstukken voor het werken in de buitenlucht

In verschillende sectoren werken veel mensen veelal in de buitenlucht. Natuurlijk erg lekker die frisse lucht, maar de sfeer wordt sterk beïnvloed door de weersomstandigheden. Zo kan het heel warm zijn en niet aangenaam zijn om te werken, maar kan het ook koud of nat zijn wat ook weer vervelend is voor de sfeer. Voor mensen in de bouw, voor boeren en voor mensen die werken in de natuur is het fijn om goede werkkleding te hebben voor de wisselende weersomstandigheden. Verder in deze blog wordt ingegaan op verschillende weersomstandigheden en welke kleding u als bedrijf hiervoor moet aanschaffen.

Werken in de hitte

Over het algemeen zou u zeggen dat u vooral kleding nodig heeft voor de slechte weersomstandigheden, maar hitten en hoge tempraturen kunnen het werk ook minder fijn maken. Het is daarom handig om voor luchtige kleding te zorgen en bijvoorbeeld voor petjes als een werknemer veel in de zon moet werken. Verder kan u mooie korte werkbroeken tegenwoordig krijgen en zijn er bijvoorbeeld polo’s die u kunt bedrukken die naast netjes ook zeer luchtig zijn. Daarbij kunt u ook denken aan de werkschoenen die u aanschaft. Het beste kunt u kiezen voor hoge werkschoenen met stalen neus voor de winter en lage werkschoenen met stalen neus voor in de zomer. Over het algemeen zijn werkschoenen wel waterdicht.

Werken in de kou

In de wintermaanden of herfstmaanden kan het in Nederland erg koud zijn. Voor mensen die buiten werken is vooral de koude wind en het vriezen niet aangenaam om in te werken. Voor deze gelegenheden worden speciale soorten werkkleding verkocht. Zo kan u denken aan een lekkere warme muts, warme handschoenen of een dikke hoodie. In de winter en de kou is het belangrijk dat een werknemer verschillende lagen heeft die hij of zij kan aantrekken en dat de kleding er professioneel uit ziet. Zo kunt u dikke winterkleding, zoals hoodies, bedrukken met een logo of merknaam en heeft u werknemer comfortabele en goeie kleding en u heeft nog promotie. Om de winter en koude maanden aangenamer te maken kunt u ook thermokleding aanschaffen voor uw werknemers. Dit is niet kleding waar u mee kunt promoten, maar de werksituatie voor de werknemers is wel beter. Als u truien, vesten of hoodies wilt bedrukken dan is het een aanrader om een kijkje te nemen op de website van Hurricane. Dit is een partij met veel verschillende soorten waar vast een mooie bij zit voor uw bedrijf.

Werken in natte omstandigheden

Voor regenachtige en natte omstandigheden is het ook fijn dat u bepaalde kledingstukken aanschaft voor uw werknemers. Een mooi wind en regenjack is zeker een aanrader. Ook een softshell jas kan een mooie toevoeging zijn aan de outfit. Verder is het voor natte omstandigheden altijd fijn dat werknemers meerdere setjes hebben. Zo hoeven de werknemers niet elke dag te wassen en kan er ook in de pauze nog worden gewisseld van kleding als het weer veranderd. Als bedrijf is het belangrijkste dat u rekening houdt met deze verschillende weersomstandigheden en de werknemers de keuze biedt om bepaalde kleding te dragen.