Andeko
Image default
Woningen

Toilet inspiratie nodig? Hier vind je een aantal tips!

Het toilet is een plek in je huis die iedere dag wordt bezocht door verschillende mensen. Toch komt het vaak voor dat de ruimte vergeten word en slecht word onderhouden of zelfs alleen maar functioneel beschilderd. Toilet inspiratie nodig? Hier vind je 11 tips waardoor jouw badkamer ook naar jouw smaak kan!

Ideeën en inspiratie voor het toilet

  1. Maak gebruik van kleur: Kies voor een aantal accentkleuren in je toilet om de ruimte wat leven in te blazen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een mooi bloemetje op het wastafelblad of een leuk behangetje.
  2. Geef het toilet iets persoonlijks: Hang bijvoorbeeld foto’s van je familie of vrienden op, zodat iedere bezoeker aan jouw toilet kan zien dat je een hecht gezin of vriendengroepje bent.
  3. Toiletpapier: Toiletpapier is altijd handig om in huis te hebben, maar toch kan je er mooie opbergdoosjes van maken! Probeer hierbij verschillende soorten papier of karton te gebruiken en versier het doosje met een leuk motief.
  4. Toiletborstel: Vaak word de toiletborstel weggestopt in een hoekje van de ruimte, maar dit kan ook een mooi plekje zijn om wat leuke decoratie neer te zetten. Kies bijvoorbeeld voor een vaasje met bloemen of een stukje kunst aan de muur.
  5. Toiletrol: Heb je geen ruimte voor een kastje of laat de ruimte onder het toilet zich niet goed bewerken? Toiletrolhouder kan dan een uitkomst bieden! Kies hierbij voor een houder in dezelfde stijl als je andere toiletaccessoires.
  6. Toiletmat: Een simpel maar effectief manier om je toilet netjes en schoon te houden, is door een goede toiletmat neer te leggen. Kies hierbij voor eentje in de juiste kleur of met een leuk motief.
  7. Toiletzeep: Vaak ligt er standaard een flesje zeep op het wastafelblad, maar dit kan ook in je toilet! Kies hierbij voor een leuke fles of doos in de juiste kleur of met een leuk motief.