Andeko
Image default
Woningen

Kunststof kozijnen inclusief montage

Kunststof kozijnen inclusief montage

Denkt u eraan om kunststof kozijnen te laten plaatsen? Bij Qozijn kunt u kunststof kozijnen verkrijgen inclusief montage. Qozijn regelt alles van A tot Z in het proces van opmeten tot plaatsen, en service! Qozijn werkt met VCA gecertificeerde montageteams in heel Nederland.

Qozijn is al ruim meer dan tien jaar dè specialist in Schüco en Veka kunststof kozijnen, kunststof deuren, schuifpuien, tuindeuren en dakkapellen. Deze twee topmerken komen uit Duitsland, waarmee u bij ons kwaliteit tegen een betaalbare prijs krijgt. Bij Qozijn betaalt u pas NA montage of via het financieringsplan.

Kies voor onze vijf beloftes:

Bij Qozijn doen we niet aan loze beloftes of verborgen kosten. We werken transparant en uitsluitend met hoogwaardige leveranciers en partners. We bieden standaard 10 jaar garantie op al onze kunststof kozijnen.

 • De beste kwaliteit voor de scherpste prijs
 • De beste services en klantvriendelijkheid
 • Betaling na montage, eventueel in maandelijkse termijnen
 • Eigen VCA-gecertificeerde montageteams
 • 10 + 10 jaar garantie

Gratis HR++ glas en horren bij Qozijn

Bij aankoop van gloednieuwe kunststof kozijnen van Qozijn krijgt u standaard gratis HR++ glas van Pillington en gratis inzethorren. HR++ glas heeft een groot aantal voordelen vergeleken met normaal glas. HR++ glas houdt in dat het dubbel glas is en daartussen een coating (gas wat ervoor zorgt uw raam beter geisoleerd is). HR++ glas in combinatie met kunststof kozijnen van Schüco zorgt ervoor dat u erg veel bespaard op energiekosten. Met de hoge steiging van de gasprijzen zijn kunststof kozijnen in combinatie met HR++ glas van Qozijn een uitstekende investering voor uw woning. Daarnaast zorgen kunststof kozijnen ook voor een waardevermeerdering van uw woning, kunststof kozijnen gaan namelijk vaak tot wel 80 jaar mee.

Voordelen kunststof kozijnen:

 • Kunststof kozijnen vereisen maar weinig onderhoud. U hoeft nooit meer te schilderen. De kozijnen af en toe afnemen met een vochtige doek volstaat.
 • Daarnaast zijn kunststof kozijnen sterk isolerend. Door het plaatsen van kunststof kozijnen zal uw energierekening naar beneden gaan.
 • Onze kunststof kozijnen zijn sterk inbraakwerend, u kunt uw huis met een gerust hart achterlaten en rustig gaan slapen.
 • Kunststof kozijnen zijn duurzaam. Wij geven dan ook 20 jaar garantie op onze kunststof kozijnen.
 • Kunststof kozijnen met de uitstraling van hout: onze kozijnen zijn niet alleen verkrijgbaar in een standaard uitvoering, maar u kunt ze ook in een speciale uitvoering met houtnerf krijgen. Op deze manier lijkt het net of u houten kozijnen heeft, terwijl u in feite profiteert van de voordelen van kunststof kozijnen.
 • Hout Verbinding Look (HVL) kozijnen behoort tot de mogelijkheden.
 • Ventilatiebeslag voor ventileren en veiligheid in één.

Spreken kunststof kozijnen van Qozijn u aan? Maak een afspraak met één van onze adviseurs voor passend advies voor uw woning.

Prijsindicatie kunststof kozijnen

Als u uw woning wilt voorzien van nieuwe kunststof kozijnen komt daar natuurlijk veel bij kijken, de prijs hangt af van verschillende factoren. Telefonisch een prijsindicatie geven voor kunststof kozijnen is lastig om te geven. Ten eerste is het profiel van uw kunststof kozijnen van belang voor de prijs. Qozijn levert Schüco, het A-merk kunststof kozijnen. Na deze keuze zijn de afmetingen en uw wensen belangrijk om in kaart te brengen, de kleur en afmetingen hebben namelijk invloed op de prijs.

Na dat deze punten in kaart zijn gebracht kan Qozijn u al een prijsindicatie bieden voor uw kunststof kozijnen. U kunt een afspraak maken met één van onze adviseurs om een prijsindicatie te krijgen of u kunt foto’s en afmetingen mailen en online een prijsindicatie krijgen. Bij aanschaf van kunststof kozijnen van Qozijn krijgt u gratis HR++ glas en inzethorren. Wilt u een prijsindicatie ontvangen voor kunststof kozijnen, een kunststof voordeur, een kunststof schuifpui of kunststof tuindeuren?

Duurzaamheid kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen zijn extreem duurzaam, ten eerste door kunststof kozijnen hoeven er minder bomen gekapt te worden voor hout. Kunststof kozijnen hebben een extreem lange levensduur van maar liefst 70 jaar, dit zorgt er ook voor dat uw woning meer in waarde stijgt. Kunststof kozijnen van Qozijn bevatten ook een energielabel A, dit houdt in dat uw woning minder energie hoeft te verbruiken. De warmte blijft beter in uw woning door deze kunststof kozijnen, in de koude maanden scheelt dat op kosten. Qozijn levert ook HR++ glas bij zijn kozijnen, dit is dubbel glas met daarin coating (een isolerend gas wat tussen beide glasplaten in zit). De juiste productie van kunststof kozijnen is erg schoon en milieu bewust.

Alle duurzame punten van kunststof kozijnen op een rijtje:

 • Zeer lange levensduur, gaan gemiddeld wel 50 tot wel 75 jaar mee.
 • Schüco kunststof kozijnen met energielabel A.
 • Kunststof kozijnen worden gemaakt van PVC, dit materiaal is tot wel 10 keer recyclebaar.
 • Een goed geisoleerde woning verbruikt minder energie dan een slecht geisoleerde woning. Kunststof kozijnen dragen hieraan bij om uw woning beter te isoleren. Dus daardoor wordt uw gehele woning meer duurzaam.
 • Er wordt geen gebruik gemaakt van houtkap en dit belast het milieu enorm.

Maak een afspraak met één van onze adviseurs voor een prijsindicatie of mail uw afmetingen en krijg een online prijsindicatie. De Q van Quality, altijd bij Qozijn.

https://www.qozijn.nl