Andeko
Image default
Horeca

Catering op scholen door catering Tilligte

Lekkere Catering Tilligte is gespecialiseerd in onderwijscatering. Onderwijscatering lijkt op bedrijfscatering, maar het is wezenlijk anders. De consumptie van gevulde koeken en vette snacks is teruggebracht in het onderwijs. Waar je eerst in de pauze een roze koek of een frikandel kon halen is dat nu niet meer mogelijk. Gelukkig heeft catering Tilligte veel andere lekkere alternatieven. Daarnaast mag de catering Tilligte ook niet te veel kosten. Zo letten de oudere studente op het voorgezet onderwijs goed op geld, en de jongeren iets minder, maar deze hebben ook niet vak veel geld te besteden. Als cateraar moet je daarom ook een creatief en lekker aanbod aanbieden tegen redelijk prijzen. Catering Hengelo is daar goed in.

Meer dan alleen frikandellenbroodjes

Frikandellen, broodjes knakworst of gevulde koeken mogen niet meer op de middelbare scholen. Onderwijscatering gaat tegenwoordig vooral om gezonde voeding en gezond leven. De scholen moeten beschikken over kantines met een assortiment dat gezond is volgens de richtlijnen van het Voedingscentrum. 80 procent van het assortiment moet deel uitmaken van de Schijf van Vijf. Daarvan is catering Tilligte zich goed bewust en weet steeds weer een ander gezond assortiment neer te zetten.

Diverse soorten scholen

Catering Tilligte verzorgt ook op hogescholen en universiteiten de catering. Hogescholen en universiteiten zijn een categorie apart. Studenten van 18 jaar en ouder vormen samen met de medewerkers de doelgroep. Ze laten zich graag verrassen met een uitgebreid, gevarieerd, trendy en gezond assortiment De restaurants  op deze onderwijsinstellingen kennen dikwijls ruime openingstijden. Sommige zijn tot 22.00 uur of nog tot later geopend.  Daarom moet er ook vaak warme gerechten op het menu staan. Daarnaast vormen soepen, salades, smoothies, gezonde snacks en exotische gerechten vormen hier vaak het aanbod. Dat is voor catering Tilligte dan weer een leuke uitdaging en afwisseling met de catering op middelbare scholen.