Andeko
Image default
Aanbiedingen

Hoe u uw levenswerk kunt vinden op 20-jarige leeftijd

vacatures

Op je twintigste zul je je levenswerk niet vinden. Je hebt nog weinig ervaring om dit bedrijf te berekenen op basis van je eigen vaardigheden en de behoeften van anderen. Het kan eigenlijk per ongeluk ontstaan: op het kruispunt van je talenten en geluk.
Tips voor het zoeken naar uw levenswerk
1. Doe iets waardoor u zich haast.
2. Neem risico’s en geloof niet degenen die u zullen vertellen: “Ik heb dit al miljoenen keren geprobeerd, en nooit een parel.” Anderen zijn er niet in geslaagd – dit betekent NIET dat je niet zult slagen: de duivel zit in de details van de uitvoering.
3. Wees constructief over kritiek – beschouw het als advies. Voel je vrij om het gedeelte over “je zult niet slagen” uit je hoofd te gooien, maar vraag in detail hoe meer ervaren mensen zouden VERBETEREN wat je doet.
4. Vind gelijkgestemde mensen en besmet ze met jouw ideeën. Je bent sterker in een team.

5. Werk, niet rondhangen. Maar werk zo leuk en omringd door zo’n team, waarna alleen feestjes vreselijk saai zijn.

6. BELANGRIJK. Focus. Ja, u moet dit bedrijf zoeken door alle mogelijkheden op te sommen, maar iets vinden dat vooral heeft begrepen. Spring verder niet naar een nieuwe bij de eerste mislukking, maar ga doelbewust vooruit als je het doel ziet.
7. ZEER BELANGRIJK. Zoek naar potentieel groeiende niches van de toekomst. Nu is het robotica, farmaceutica, energie, het internet der dingen, ruimte en nieuwe habitats.

Misschien zul je op 20-jarige leeftijd zoiets niet vinden, maar op 25-jarige leeftijd wel!
Succes!

https://vacatures.today/cat/Accounting18.html

https://www.vindazo.be