Andeko
Zakelijke dienstverlening

Maak digitaal werken mogelijk en laat papierwerk uit je archief digitaliseren

Wil je papierwerk uit je archief digitaliseren en ben je op zoek naar een partij die dit op een professionele manier kan uitvoeren? Bekijk dan eens de website van Doxis. Dit bedrijf is gespecialiseerd in informatiemanagement, digitaal werken, digitaal informatiebeheer en duurzaam archiefbeheer. Zij zorgen ervoor dat jouw papierwerk op een efficiënte en zorgvuldige manier gedigitaliseerd wordt en je er altijd toegang tot hebt. Dit bedrijf bestaat al meer dan 100 jaar en ze hebben dan ook al vele bedrijven geholpen bij het optimaliseren van hun werkprocessen en het optimaal gebruikmaken van bedrijfsinformatie. Ze geven informatiemanagement integraal vorm vanuit hun vier invalshoeken: leiderschap en gedrag, doelen en het beleid, systemen en informatie en processen en sturing.

Digitaal archiveren volgens de geldende wet- en regelgeving

Een van de diensten waar je Doxis voor in kunt schakelen, is het digitaliseren van papierwerk uit het archief van jouw bedrijf. Deze professionals zorgen ervoor dat alles op de juiste manier verwerkt wordt en voldoet aan de geldende wet- en regelgeving. Door de kennis en ervaring van de medewerkers van dit bedrijf zijn zij altijd op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving en vertellen ze je hier graag meer over. Hun doel is om jouw bedrijf te coachen en begeleiden, zodat jullie uiteindelijk zelf digitaal kunnen archiveren. Op deze manier kan digitaal werken gerealiseerd worden en daarmee kunnen ook de werkprocessen van jouw bedrijf worden geoptimaliseerd.

Vraag meer informatie aan

Wil je het papierwerk uit het archief van jouw bedrijf ook laten digitaliseren door deze professionals? Neem dan telefonisch contact op met Doxis. Wanneer je meer informatie wilt, kun je ook altijd een vrijblijvende aanvraag doen via het formulier op hun website. Ze beantwoorden jouw vragen zo snel mogelijk en geven je graag meer informatie en advies. Digitaal werken was nog nooit zo makkelijk!

https://doxis.nl/

Gerelateerde artikelen

Doelbewust online marketing

Succesvolle ondernemen? Bezuinig niet op personeel en personeelsadvies

Het verschil tussen aandelen en obligaties