Andeko
Image default
Zakelijk

Webshop logistiek kan vaak beter

Webshop logistiek. Een vaak onderschat onderdeel van een webshop. U kunt veel geld uitgeven aan de ontwikkeling van de website, marketing en alle producten netjes op voorraad hebben, als er wat mis gaat in het logistieke gedeelte dan mist u alsnog de verkoop. De klant is niet tevreden als de bestelling niet correct wordt afgeleverd. De kans dat de klant terug komt is dan klein of erger nog, hij/zij laat een negatieve review achter op internet.

Een tevreden klanten ontstaat wanneer alle facetten van het bestelproces, dus tot aan aflevering door de postbezorger, naar verwachting of liever zelf boven verwachting is.

Voorkom dat een klant ontevreden is en schakel op naar professionele webshop logistiek. WSSN (Webshop Service Nederland) heeft alle moderne faciliteiten om ook uw webshop de logistiek te geven die de consument van nu verwacht. Kijk op onze website voor meer informatie.

Over Webshop Service Nederland

Webshop Service Nederland, of in het kort WSSN, is een e-fulfilment specialist. Wij zorgen ervoor dat bestellingen van webshops en andere e-commerce sites op professionele wijze wordt afgehandeld.

Denk hierbij aan inslag en opslag van producten, orderpicken, en natuurlijk het inpakken en verzenden van de bestellingen.

De logistiek van een webshop is een belangrijk klantcontact moment. Zorg er daarom samen met WSSN voor dat dit optimaal geregeld is. Hierdoor heeft u bovendien meer tijd vrij voor marketing en verdere uitbreiding van uw succesvolle online business.

http://www.wssn.nl/