Updated : feb 27, 2017 in Zakelijk

Maak uw transporten inzichtelijk met een moderne brandstofniveau sensor

Als ondernemer bent u constant kosten en omzet met elkaar aan het afwegen. Een moderne brandstofniveau sensor kan u hierbij helpen om een beter inzicht in de kosten te krijgen en bovendien voorkomt u hiermee brandstofdiefstal. Met die systemen kan een hele hoop informatie over uw ladingen worden verzameld, die de specialist vervolgens aan u aanbiedt in een overzicht. Met de oplossingen van de specialist heeft u continu realtime informatie over uw voertuigen, ook als deze losgekoppeld zijn. De brandstofniveau sensor, draadloze temperatuursensor en volg systeem zijn zo ontwikkeld dat ze een melding geven wanneer er een storing optreed. Zo kunt u bij eventuele problemen altijd snel ingrijpen en voorkomt u onverwachte kosten.

Beveilig uw koeltrailers met een brandstofniveau sensor

Met constant schommelende en veelal stijgende brandstofprijzen, is dit een kostenpost waar veel transportbedrijven maar moeilijk grip op kunnen krijgen. Daartegen kunt u echter wel iets doen. Bijvoorbeeld met een brandstofniveau sensor. Deze sensor is speciaal ontwikkeld voor koelopleggers die de brandstof continu blijven meten. Daalt het brandstofniveau te snel, dan krijgt u meteen een melding door de sensor en kunt u op onderzoek uit. Wilt u uw ladingen ook beter in de gaten houden als het gaat om temperatuur? Dan kunt u ook kiezen voor de draadloze temperatuursensor. En wilt u uw ladingen altijd kunnen volgen? Dan is er het volg systeem ontwikkeld. Met een draadloze temperatuursensor en het volg systeem weet u zeker dat uw lading op de juiste manier wordt vervoerd én het op de juiste plaats aankomt.

Een draadloze temperatuursensor: uw bewijs voor vervoer onder de juiste condities

Door sensoren op uw voertuigen te laten plaatsen, weet u altijd in welke staat een transport is, waar het zich bevindt en welke kosten dit met zich meebrengt.  Met een draadloze temperatuursensor, brandstofniveau sensor of volg systeem ontwikkeld door de specialist, is het uitlezen erg gemakkelijk! Omdat u met een draadloze temperatuursensor te allen tijde het temperatuurverloop in de gaten kunt houden, kunt u aantonen dat goederen onder juiste condities zijn vervoerd. Bereikt uw lading een temperatuur die te hoog of te laag is? Dan krijgt u daar automatisch bericht van, zodat u dit zo snel mogelijk kunt oplossen. Wilt u daarnaast het brandstofniveau of uw transport altijd in de gaten kunnen houden? Dan kunt u bij de specialist ook terecht voor een brandstofniveau sensor of een volg systeem voor uw transport.