Updated : jan 03, 2019 in Zakelijk

C-Bèta: bijzondere werkplekken in Hoofddorp

Wij van C-Bèta bieden naast evenementen ook werkplekken in omgeving van Amsterdam aan. Neem dan contact met ons op.

Unieke evenementenlocaties in omgeving Amsterdam

Bij ons kunt u gebruik maken van de meeste bijzondere evenementenruimtes in de buurt van Amsterdam. Naast het feit dat de ruimtes duurzaam zijn. Zijn ze ook nog eens eenvoudig te bereiken met de auto of met de bus. Ideaal vind u van niet?  Wij denken als duurzame en circulaire evenementenlocatie in de omgeving van Amsterdam graag met u mee. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op en wij vertellen u hier graag meer over.

Ontdek onze bijzondere evenementenlocaties

Bij ons heeft u de keuze om uit kleine en grote ruimtes te huren. U kunt kiezen uit zowel één van onze kassen als unieke evenementenlocatie. Bij ons vindt u de grootste kas over 50 plaatsen en een bar. Dit is ideaal als u borrel of lunch wil serveren. Is deze kast te groot voor u? Dan hebben wij ook een kleine klas. Deze zijn ideaal voor als u wilt brainstormen of vergaderen.

evenementenlocaties in de omgeving van Amsterdam

Naast het feit dat u werkt in een unieke omgeving. Is dit ook een plek waar ondernemers elkaar tegenkomen en ideeën kunnen uitwisselen in de omgeving van Amsterdam. Dit is ideaal voor als u andere ondernems wilt gaan ontmoeten. Wilt u meer informatie hier over hebben? Dan kan, neem dan contact met ons op.Wij hebben diverse werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan.

https://c-beta.nl/