Andeko
Image default
Woningen

Voor iedere woonwens een passend woonaanbod bij de makelaar in Dordrecht

Bij de makelaar in Dordrecht kiest u uit een divers aanbod aan koopwoningen. Ook heeft Waltmann Makelaars twee vestigingen in Zwijndrecht en Papendrecht. Hierdoor weten ze als geen ander de beste waarde van iedere woning in deze regio’s. Bent u op zoek naar uw eerste starterwoning? Gaat uw voorkeur uit naar een grotere woning vanwege gezinsuitbreiding? Of zijn uw kinderen het huis uit en wilt u hierdoor graag kleiner wonen? Wat uw wensen ook zijn, er is voor iedere wens een gepast aanbod. Bekijk dit gevarieerde woningaanbod alvast online en ontdek de mogelijkheden die er voor u zijn.

Maak gebruik van de online filters bij de makelaar in Dordrecht

In een paar minuten het huis van uw dromen vinden? Dat kan! U maakt namelijk eenvoudig gebruik van de online zoekfilters. Bent u op zoek naar een koopwoning of huurwoning? Wat is het budget dat u in gedachten heeft? Moet de woning aan een bepaalde oppervlakte voldoen? En wat is het type woning waar u naar op zoek bent? Van woningen tot aan appartementen en van bouwgronden tot aan nieuwbouw, het aanbod is zeer divers. Komt u binnenkort een keer langs bij de vestiging in Zwijndrecht, Dordrecht of Papendrecht?

Uw huis verhuren door de makelaar in Dordrecht

Het verhuren van een woning doet u niet elke dag. Hier komt veel bij kijken, vooral op het gebied van regelgeving. Maar ook op vragen als: welke huur kan ik vragen? Waar moet ik rekening mee houden? Tijdelijk of permanent verhuren? Allemaal keuzes welke een professionele aanpak vergen. Waltmann Makelaars begeleidt u in het verhuurproces en adviseert de meest optimale constructie die past bij uw situatie. De gecertificeerde makelaar in Dordrecht helpt u gedurende het gehele verhuurproces. Presentatie doen ze door middel van professionele fotografie, styling, 3D plattegronden en een indrukwekkende virtual reality tour. De online marketingactiviteiten waaronder social media helpen uw woning extra onder de aandacht te brengen.