Parketvloer uit Antwerpen gaat een leven lang mee

Past een parketvloer in Antwerpen bij uw interieur? Het is belangrijk om hier goed naar te kijken. Wanneer u besluit een parketvloer in uw living te leggen of te laten leggen, dan komt u tijdens uw bezoek aan een vloerspecialist in bijvoorbeeld Antwerpen al snel bij het volgende vraagstuk terecht: welke parketvloer ga ik aankopen? Parket is immers in diverse houtsoorten verkrijgbaar en vaak heeft u zelfs de mogelijkheid om een bamboe vloer te kopen. Voor welk houtsoort u kiest, is vaak afhankelijk van het interieur van het vertrek waar u parket wilt. Iedere houtsoort heeft immers een andere uitstraling: eik heeft bijvoorbeeld een grovere nerf dan het houtsoort notelaar. Bovendien heeft iedere houtsoort zijn eigen kleur. Het is daarom raadzaam om uw keuze voor een bepaald parket goed te overwegen en daarbij aandachtig naar uw interieur te kijken. Dat geldt ook wanneer u houten wandkasten en dressings op maat wilt bestellen.

 

Stijlvolle parketvloer brengt sfeer in huis te Antwerpen

Idealiter moeten houten meubelen en vloeren lang meegaan. Immers, een nieuwe parketvloer of bamboe vloer van bijvoorbeeld een vloerspecialist in Antwerpen kopen is een investering. Wanneer u een parketvloer of bamboe vloer koopt bij een specialist bent u altijd zeker van kwaliteit. Mits het goed onderhouden wordt, gaat parket een leven lang mee. Tevens haalt u met een parketvloer of bamboe vloer een stijlvol product in huis, een echte meerwaarde voor uw living of slaapkamer. Dat geldt overigens ook als u kasten, zoals dressings en wandkasten, op maat wilt laten maken. U kiest daarbij in welke stijl u de kasten zou willen hebben.

 

Bamboe vloer als alternatief op parketvloer Antwerpen

Voor degenen die eigenlijk een nieuwe parketvloer in Antwerpen in huis willen halen, maar geen parket in een standaard houtsoort willen, is een bamboe vloer een geschikt alternatief. De bamboe vloer is al te vinden bij parketvloer leveranciers in bijvoorbeeld Antwerpen, maar is bij veel mensen nog onbekend. Een bamboe vloer brengt echter vele voordelen met zich mee. Zo is het beter bestand tegen vocht en temperatuurverschillen en is het bovendien een ecologisch verantwoord product. Bamboe groeit namelijk tientallen keren vlugger dan andere houtsoorten en groeit steeds op dezelfde plaats terug. Terwijl bamboe eerst in slechts 2 kleuren beschikbaar was, is het tegenwoordig een tal van gekleurde varianten beschikbaar. Het is daarom zeker aan te raden eens het assortiment aan bamboe vloeren te bekijken bij uw bezoek aan een vloerspecialist. Houd bij het kiezen van een parketvloer of bamboe vloer ook steeds rekening met eventuele wandkasten en dressings op maat die u in huis heeft of gaat aanschaffen.

http://www.interwood.be/