Andeko
Image default
Woning en Tuin

Online zadelkrukken kopen in onze zadelkrukkenshop

Zadelkruk winkel

Door de grote populariteit zijn de verrijdbare krukken zoals zadelkrukken, zadelstoelen en tabourets makkelijk verkrijgbaar. Vrijwel alle traditionele meubelzaken, kantoorvakhandel en zorgwinkels hebben tegenwoordig deze kleine zitmeubelen in hun assortiment. Zelfs (branchvreemde) grote retailers willen een graantje mee pikken en zetten een zadelkruk, zadelstoel of tabouret op de winkelvloer. Het aanbod op internet is zelfs nog groter. Zeer veel webwinkels hebben de kruk op wielen te koop staan tegen de meest uiteen lopende prijzen.

Als consument wordt het steeds moeilijker om een wel overwogen keuze te maken. Er wordt steeds vaker voor de goedkoopste gekozen maar is dit ook de verstandigste keuze? Verrijdbare krukken zoals een zadelkruk, zadelstoel en tabouret moeten in een bepaalde behoefte voldoen en dus passen bij de gebruiker en het doel waar de kruk voor gekocht is.

Mensen die rugklachten hebben en/of moeilijk ter been zijn en thuis graag nog verschillende huishoudelijke klusjes willen blijven doen zijn gebaat bij een goede zadelkruk of zadelstoel. Dit zelfde geldt voor werknemers binnen beroepsgroepen waarbij je herhaaldelijk dezelfde bewegingen moet maken of langdurig moet staan/zitten. Mits deze natuurlijk op jouw is afgestemd.

Zadelkruk Tabouret kopen

Het is absoluut aan te raden om een kruk op wielen zoals een zadelkruk, zadelstoel of tabouret bij een vakspecialist te kopen. Mocht u twijfelen bij aankoop van bijvoorbeeld een zadelkruk dan kunt u altijd terugvallen op het vakkundige advies van een specialist.

Let bij aanschaf van een verrijdbare kruk altijd of deze de voor u juiste zithoogte heeft. Hiernaast moet het voetkruis een goede stabiliteit aan de kruk geven en moeten de zwenkwieltjes geschikt zijn voor de ondergrond waarop u de zadelkruk, zadelstoel of tabouret gebruikt.

De kruk op wielen koopt u om er vele jaren zitplezier van te hebben. Over het algemeen vragen deze krukken niet om veel onderhoud het is echter belangrijk om de wieltjes periodiek te ontdoen van stof, zand of andere rommel. Hiermee voorkomt u dat de wieltjes stroever gaan lopen of dat uw vloer beschadigd wordt.

Tabouret Benelux maakt kwaliteit betaalbaar!

 

http://www.tabouretbenelux.com/