Updated : jan 17, 2018 in Woning en Tuin

Maak uw woning helemaal af met een hardhouten vloer

Het is altijd een goed idee om een hardhouten vloer te leggen in uw woning. Dat komt omdat een hardhouten vloer prachtig staat bij elke inrichting die u zich maar voor kunt stellen. Daarnaast heeft u met een hardhouten vloer een vloer van goede kwaliteit die lang mee zal gaan. Daarom zijn ze bij een specialist in parketvloeren genaamd Origineel Chapel Parket van mening, dat elk huis een mooie hardhouten vloer verdient. Of u nu een knus appartement heeft of in een luxe villa woont, een mooie hardhouten vloer, op maat gemaakt voor uw woning, maakt er een sfeervolle en warme plek van. Het interieur van uw woning is dan ook pas echt af als u er een mooie houten vloer in heeft liggen.

Exclusieve hardhouten vloer, gewoon in Nederland geproduceerd

Zit u middenin een grote verbouwing? Dan zijn er heel wat keuzes die u moet maken. Welke tegels kiest u, geeft u een kleurtje aan de muur en welke vloer gaat u leggen? Voor dat laatste kunnen we u een goede tip geven: kies voor een hardhouten vloer. Een exclusieve houten vloer maakt het interieur van uw woning helemaal af. Bij Origineel Chapel Parket produceren ze uw houten vloer van begin tot eind gewoon in Nederland. Hiermee onderscheiden ze zichzelf van veel andere aanbieders van hardhouten vloeren. In hun eigen werkplaats in Nederland werken ze elke plank van uw hardhouten vloer met de hand af. Doordat ze de hele productie van de hardhouten vloer zelf uitvoeren in Nederland, hebben ze elk klein detail van de vloer compleet in eigen hand. Hierdoor kunnen ze u maatwerk aanbieden en ontvangt u van dit bedrijf altijd een vloer die speciaal voor u is gemaakt.

Een beter milieu dankzij een hardhouten vloer van de specialist

De laatste tijd merken we steeds meer van de opwarming van de aarde. De ene extreme temperatuur na de andere wordt gemeten. Daarom wordt het steeds belangrijker om rekening te houden met het milieu. Doet u hier ook al aan mee? Dan zult u blij zijn om te horen, dat we in Nederland een bedrijf hebben dat duurzame hardhouten vloeren produceert. Wat een hardhouten vloer precies duurzaam maakt? We leggen het u uit. Bij Origineel Chapel Parket richten ze zich erop om hout optimaal te benutten. Dit houdt in dat ze de best mogelijke hardhouten vloeren maken, en tegelijkertijd het milieu zo weinig mogelijk belasten met het productieproces. Ze werken dan ook alleen maar met hout dat afkomstig is uit bossen die beheerd worden volgens de uitgangspunten van de FSC en PEFC. Gaat u ook voor een betere toekomst door te kiezen voor een duurzame hardhouten vloer?