Andeko
Image default
Woning en Tuin

Led lampen dimmen met deze led dimmers!

Bent u op zoek naar dimbare led lampen met een dimmer er bij? Kijk dan eens bij Ledlampenfabriek.nl. Hier vind u vrijwel alle soorten lampen, dimbaar en voordelig. Ook voor dimmers en andere led accessoires kunt u bij Ledlampenfabriek.nl terecht.

 

Bij Getled vind u de onderstaande soorten dimmers voor led lampen.

 

Inbouwdimmers van OPUS.

Dit is een bekend merk op het gbied van domotica. De OPUS dimmers zijn van hoge kwaliteit en hebben vaak een laag minimaal wattage zodat u deze ook kunt gebruiken om een klein aantal led lampen te dimmen. Deze inbouwdimmers kunt u gemakkelijk plaatsen in een wanddoos. Ook te bestellen met afdekraam en draaiknop.

Klikaanklikuit dimmers.

Deze dimmers werken met een ontvanger. De ontvanger kunt u aansluiten op de led lampen en wegwerken in een plafond of muur bijvoorbeeld. Vervolgens kunt u de lampen dimmen met de draadloze afstandsbediening of schakelaar die u er bij kunt bestellen. 

Voordelige opbouwdimmers.

Voor het dimmen van een groot aantal led lampen vind u hier ook een zeer voordelige led opbouwdimmer. Deze dimmer kunt u gebruiken tot 630 watt aan led verlichting te dimmen.

Waar op letten bij led dimmers?

Bij het dimmen van led lampen let u altijd op het minimale wattage van uw led dimmers. Het totale vermogen van de led lampen moet hier niet onder komen. Verder zijn de afmeting natuurlijk van belang. Let er op dat de dimmer in uw wanddoos past.

 

Stap nu over op zuinige led dimmers van Ledlampenfabriek.nl verlichting!

http://www.ledlampenfabriek.nl