Andeko
Image default
Woning en Tuin

Huis verkopen via makelaar

Uw huis verkopen via makelaar doet u via Verkoopmakelaars Groningen! Wij zijn een unieke verkoopmakelaar in Groningen die werkt op no cure no pay basis. U betaalt alleen als wij uw woning daadwerkelijk hebben verkocht. Waarom kiezen voor een makelaar? Een makelaar is dagelijks bezig met het verkopen van woningen en weet waarover hij praat. Door zijn kennis van de markt weet hij precies hoe een woning moet worden aangeboden. Een makelaar is een ervaren onderhandelaar en krijgt de hoogst mogelijke prijs voor uw woning.

Verkoopmakelaars Groningen bepaalt gratis de waarde van uw huis. Aan de hand van marktonderzoek ontvangt u binnen 48 uur een realistische prijs. Ook krijgt u objectief advies hoe u uw woning het beste verkoop klaar maakt. De eerste 3 maanden van de verkoop zijn cruciaal, daarom zijn wij vanaf het begin zeer actief in de marketing van uw woning. Dit houdt in dat wij naast het plaatsen op Funda en onze website, ook onze partner Houseboost inschakelen. Houseboost is een online marketingspecialist op het gebied van woningen en zorgt ervoor dat uw woning niet op het scherm komt van de kijker maar van de potentiële koper!

Verkoopmakelaars Groningen werkt op no cure no pay basis tegen een tarief van 1,25%. Hierin inbegrepen zitten bezichtigingen op zaterdag en professionele foto’s van uw huis.

 

Meer informatie over huis verkopen via makelaar Verkoopmakelaars Groningen of direct contact? Bezoek onze website VerkoopmakelaarsGroningen.nl

http://www.verkoopmakelaarsgroningen.nl