Hovenier Dongen: meer gekozen voor een duurzame tuin

Bij de hovenier Dongen, waar Groenservice de Moeren actief is, kiezen steeds meer mensen voor een duurzame tuin. De basis van het succes van een duurzame tuin is een goed tuinontwerp. Groenservice de Moeren legt een tuin aan op ecologisch verantwoorde wijze en maakt gebruik van goede tuinontwerpen op basis van uw wensen. Tegenwoordig wordt ook vaak gekozen voor eetbare planten in de tuin. Een moestuin biedt dan uitkomst. Als hovenier Bavel bespreekt men de favoriete producten en legt dan de tuin aan. Wie wil nu niet gebruikmaken van verse groente of vers fruit van eigen bodem. Het schijnt lekkerder te smaken doordat alles eigenhandig wordt gekweekt. Daarbij biedt een fruitboom in de tuin in de lente mooie bloesem en in de winter fijne beschutting.

Zakelijke klanten bij hovenier Bavel

Een bedrijf verwelkomt haar klanten met een goed verzorgde bedrijfstuin aangelegd door een vakkundige hovenier Bavel. Daarbij is het een visitekaartje voor de omgeving van het pand. Vaak stellen organisaties specifieke eisen aan het exterieur. Zo mag het onderhoud niet veel tijd en geld kosten en dient de tuin dus veelal zelfonderhoudend te zijn. Bij veel organisaties ziet men dan ook een stenen omgeving. Dit is niet altijd nodig, een hovenier Dongen kan namelijk een tuin aanleggen met planten die geen extra zorg nodig hebben. Ook het plaatsen van een boom maakt verschil in de perceptie van het gebouw.

Particuliere klanten en advies

Particulieren kiezen er steeds vaker voor om de tuin aan te laten leggen door een specialistische hovenier Bavel. Hierdoor wordt in een keer een droomtuin gecreëerd waar in genoten kan worden. De tuin wordt een uniek kenmerk van een huis en draagt de stijl uit van de huidige bewoner. In sommige woonwijken wordt gekozen voor een tuin die aansluit op de wijk. Zo krijgt de buurt een uniforme uitstraling en krijgt men het idee in een parkomgeving met veel groen te wonen. Een hovenier Dongen speelt hier op in door uitgebreid de mogelijkheden te bespreken en een advies op maat aan te bieden.

https://groenservicedemoeren.nl/