Douchedeur op maat; makkelijk, veilig en stijlvol

Een stijlvolle badkamer verdient ook een stijlvolle douchedeur. Eentje die op maat is gemaakt door een specialist bijvoorbeeld. De dikte van het glas zorgt ervoor dat de deur niet snel kapot zal gaan. De prijs-kwaliteitsverhouding is uitstekend bij de specialist op het gebied van doucheonderdelen op maat. De Voordelige Groep biedt een breed assortiment aan dat bestaat uit onder andere glazen legplanken, achterwand voor de keuken, binnendeuren, schuifdeuren, deurluifels, glasbeslag en dit alles op maat. Maar ook voor veiligheidsglas en enkel glas op maat kunt u bij deze specialist terecht. Wanneer u vragen heeft of u wilt meer informatie over een bepaald product, dan geeft De Voordelige Groep u graag telefonisch advies.

Naast een douchedeur op maat ook glazen douchecabine op maat

Niets zo fijn als maar een bedrijf nodig hebben voor alle behoeften die u heeft bij het verbouwen van uw badkamer. Bij De Voordelige Groep heeft u keuze uit vijf opties wat betreft een douchecabine op maat. Naast douchecabines kunt u hier ook terecht voor allerlei andere glazenbewerkingen op maat. Het glas wat deze specialist gebruikt is van goede kwaliteit zodat het glas lang meegaat. Wanneer u uw douche renoveert wilt u er natuurlijk wel lang plezier van hebben. De douchedeur op maat bestelt u gemakkelijk online op de website van de specialist.

Optioneel douchestrips toevoegen aan de douchedeur op maat

Door extra toevoegingen als douchestrips toe te voegen aan uw nieuwe douchedeur voorkomt u lekkages en schade aan tegels. Ook vermindert u hiermee het valgevaar aanzienlijk. Wel is het belangrijk dat de douchestrips goed worden bevestigd door middel van kit. Naast douchestrips kunt u ook kiezen voor inklapbare deuren of vouwdeurtjes in plaats van een normale douchedeur. Er zijn veel andere extra opties mogelijk op aanvraag zoals een gezandstraald gedeelte of bijvoorbeeld een ander soort glas. De specialisten van De Voordelige Groep vertellen u graag alle overige mogelijkheden over variaties wat betreft de douchedeur op maat.