Diverse soorten parketvloeren, zoals lamelparket, beschikbaar bij de specialist

Kent u Alken Vloeren al? Deze specialist verkoopt diverse soorten parketvloeren, zoals massief parket en lamelparket. Een specialist als Alken Vloeren kan uw massief parket zelf behandelen. Zij doen dit vanaf ruwhout af en verouderen, borstelen, loogen en kleuren de vloer zelf. Dit geeft een uniek resultaat wat u nergens anders vindt. Veel architecten en aannemers maken gebruik van deze dienst, zodat zij het precieze resultaat krijgen dat ze in hun hoofd hebben tijdens het ontwerpen. Bij deze specialist werken ze de vloeren enkel af met milieuvriendelijke producten, zoals de Rubio Monocoat. Hierdoor krijgt u niet alleen een mooie vloer, maar is deze ook nog eens ecologisch verantwoord. Dat wil toch iedereen?!

Lamelparket of laminaat? Bestel het bij de specialist

Wanneer u gaat verhuizen of u een verbouwing in gang gaat zetten, moet u natuurlijk ook goed nadenken over uw nieuwe vloer. Twijfelt u nog of u voor lamelparket of laminaat kiest als vloer voor in uw nieuwe of verbouwde huis? Dan is het aan te raden om eens langs te gaan bij een specialist in vloeren zoals Alken Vloeren. Zij beschikken over meer dan honderd verschillende houten vloeren. Van lamelparket tot een vloer van Hydrocork, u vindt het allemaal in de showroom van een specialist. Daarnaast heeft u ruime keuze uit verschillende merken als Baleterio, Berry Alloc, Krono, Meister, Quick-step en Parador. Het prettige van laminaat is dat het vaak een voordelige mogelijkheid is en u toch de uitstraling van een houten vloer creëert. U kunt de specialist ook inschakelen voor het leggen van uw laminaat of lamelparket.

Schakel de specialist ook in voor het plaatsen en schuren van uw lamelparket

Heeft u een van de prachtige samengestelde houten parketvloeren aangeschaft? Maar weet u niet precies hoe u dit moet leggen? Schakel dan een echte specialist als Alken Vloeren in. Zij hebben medewerkers in dienst die uw vloer kunnen leggen. Wanneer u voor deze optie kiest, krijgt u een lange garantie en perfecte afwerking. Wilt u geen nieuwe vloer, maar kan de huidige vloer zeker een opknapbeurt gebruiken? Ook dan kunnen de vakmannen van een specialist u van dienst zijn. Zij schuren uw vloer met behulp van professionele gereedschappen. Na de werkzaamheden ziet u vloer er weer prachtig uit en kan deze er weer even tegenaan! Wanneer een parket in een hele slechte staat is, kunt u ook kiezen voor een parket renovatie.