Andeko
Image default
Woning en Tuin

Deurmat

Het vuil tegen houden voor het huis binnen komt, is beter dan het daarna schoonmaken, want zo blijf je maar bezig. Als er weinig vuil het huis binnen komt dan hoef je ook maar 1 keer per week licht schoon te maken.

 

Deurmat

 

Met een deurmat, hou je al heel makkelijk het huis schoon. Je kan bij het ingang van het huis zowel binnen als buiten een deurmat plaatsen en dit zorgt ervoor dat het huis al een stuk schoner blijft. Zonder een deurmat, blijf je maar elke dag stofzuigen en moppen of dweilen. Een deurmat is heel goedkoop en verdient zichzelf zo terug, vooral als je laminaat hebt is een deurmat een must. Als je laminaat te vaak schoonmaakt, vooral met schoonmaakmodellen zal de kleur vervagen waardoor het niet meer zo mooi is, dit geld trouwens ook voor de meeste soorten vloerbedekkingen. Investeer dus in een deurmat, want het kost bijna niks.

 

Op maat laten maken

 

Het is ook mogelijk om een deurmat op maat te laten maken, zodat het goed past. Het is zelfs mogelijk om zelfbedachte prints en teksten erop te zetten, waardoor de deurmat toch veel bijzonderder word. Zo kan je de familie naam op de deurmat zetten, met daarvoor “welkom thuis” wat de mat dan toch heel erg special maakt.

http://seriezone.nl/