Updated : feb 09, 2017 in Woning en Tuin

De online houthandel staat ook voor u klaar bij de levering van douglas balken en overkapping

Wilt u douglas hout kopen bij de houthandel, maar heeft u geen tijd of zin om naar de fysieke houthandel te gaan. Dan kunt u zelfs online terecht voor douglas hout, zoals douglas balken of een douglas overkapping. Douglas hout wordt steeds vaker gekocht. U kiest de producten die u graag wilt hebben en laat deze vervolgens eenvoudig en snel bij u thuis bezorgen. Betalen kan vaak gelijk na uw bestelling via iDEAL. Soms is er ook de mogelijkheid om bij levering te betalen voor de douglas balken of de douglas overkapping die u heeft besteld. Daarna kan het douglas hout snel geleverd en gelost worden.

 

Wanneer kiest u voor een douglas overkapping?

Een douglas overkapping biedt de mogelijkheid heerlijk in de tuin te ontspannen, zelfs als het wat minder mooi weer is. Dan is het ideaal dat u als het wat kouder is of regent, toch nog lekker buiten kunt zitten. Daarvoor kunt u een douglas overkapping plaatsen. U zult niet meer weg te slaan zijn uit uw tuin als er een mooie douglas overkapping is geplaatst. Deze wordt gemaakt van douglas balken. Douglas hout is uiterst geschikt voor het maken van overkappingen, omdat het zeer goed bestand is tegen diverse weersomstandigheden. Bovendien heeft het een natuurlijke duurzaamheid. Dit maakt douglas balken niet alleen geschikt voor een overkapping, maar ook voor een veranda, paardenstal of schuur.

 

Douglas balken en overkapping: kies voor duurzaamheid

Duurzaam hout gaat lang mee en is goed voor het milieu. Wilt u douglas balken of een douglas overkapping kopen? Let er dan op dat u kiest voor duurzaam hout. U kunt de duurzaamheid van hout beoordelen door te kijken of het afkomstig is uit PEFC gecertificeerde zagerijen. PEFC staat voor Programme for the Endorsement of Forest Certification en is een internationaal en onafhankelijk keurmerk dat duurzaam bosbeheer bevordert. Wanneer hout is voorzien van een internationaal PEFC-keurmerk weet u zeker dat het afkomstig is uit een bos dat duurzaam wordt beheerd. Als u het belangrijk vindt dat de douglas balken of douglas overkapping die u koopt, duurzaam is, kunt u kijken of het een PEFC-keurmerk heeft. Wanneer dat het geval is, bent u verzekerd van duurzaamheid.