Andeko
Image default
Winkelen

Meer tijd en omzet met Magento fulfilment

Magento is een veelgebruikt platform voor webshops. De vele mogelijkheden en het open source karakter maakt het relatief eenvoudig om een professioneel ogende webwinkel te openen.

Na het opzetten van de website en marketing komen de eerste bezoekers uw Google Analytics binnen gewandeld en na enige tijd komen ook de eerste bestellingen. Mooi!

U schaft een paar dozen en wat opvulmateriaal aan, pakt de dozen netjes in en brengt deze vervolgens naar het postagentschap. Net op tijd, de zending is de volgende dag al bij de klant.

Na enige tijd komen er meer en meer orders. Het gaat goed met de business!

Het inpakken duurt echter steeds langer en u moet haast maken om op tijd de zendingen af te leveren. Ook het inpakken gaat niet altijd meer even secuur als voorheen. En dan gaat ook constant de telefoon en alle nieuwe mailtjes moeten ook nog beantwoord worden.

Herkent u dit?

Kijk dan eens naar Magento fulfilment van WSSN. Met Magento fulfilment koppelt u uw Magento webshop aan het fulfilment systeem van WSSN en alle orders worden professioneel verwerkt. U heeft er geen omkijken meer aan en heeft tijd over om te werken aan uw bedrijf, in plaats van alleen maar in uw bedrijf.

Maak ook tijd vrij en lees meer over e-fulfilment van WSSN.

http://www.wssn.nl/magento-fulfilment/