Updated : okt 16, 2014 in Wijn

Wijnklimaatkast met puur functioneel uiterlijk

Wijnkasten van liebherr met zes temperatuurzones in één functionele wijnkast achter een bordeauxkleurige isolatiedeur. Het is mogelijk in de WTr 4211. Door gebruik te maken van de koudeval techniek is Liebherr in staat om zes temperatuurzones te creëren. De Liebherr WTr 4211biedt plaats aan 200 flessen bordeaux-formaat en is slechts 60 cm breed. De deur is gemonteerd op een zwart metalenframe.  De gebruikte techniek is een hoogstandje van Liebherr. Door de koudeval goed te gebruiken ontstaat er een circulatie van koude lucht. De wijnkast heeft alleen geen ventilator en is daarom aangewezen op lavasteentjes om de luchtvochtigheidsgraad omhoog te brengen. De wijnkast is zo populair dat deze vaak is uitverkocht bij de Nederlandse importeur. Aangezien Liebherr internationaal weet dat deze wijnkast populair is, worden er regelmatig extra productieruns ingezet. Dit voorkomt dat klanten onnodig lang moeten wachten.

De luchtvochtigheidsgraad in deze wijnkast wordt niet geregeld met een ventilator zoals in de meeste andere Liebherr wijnkasten. Deze wijnkast heeft de mogelijkheid om lavasteentjes bevochtigen waardoor de totale luchtvochtigheidsgraad omhoog gaat.

Nederlanders moeten zich wel bewust zijn dat de wijnkast is geïmporteerd door de Nederlandse importeur. Het serienummer wordt geregistreerd. Als uw wijnkast niet via de Nederlandse importeur wordt aangeleverd, loopt u het risico dat uw garantie moeilijk te claimen is. Dit kunt u wel, maar dan moet u wel een buitenlandse monteur laten komen. Of u kunt de service laten uitvoeren door de Nederlandse importeur. Het vervelende is wel dat u voor de kosten moet opdraaien en de factuur moet indienen bij uw buitenlandse leverancier. Afhankelijk waar de kast vandaan komt, wordt dit steeds lastiger. Er komen wijnkasten uit Duitsland, Polen en België op de Nederlandse markt.

http://www.wijnklimaatkast-wijnkoelkast-wijnbewaarkast.nl/caveshop/wijnbewaarkasten/liebherr-wkr-4211-pr