Andeko

okt 16, 2014 Wijn

Een wijnkelder zonder gaat in de fundering

Een wijnbewaarkast is geen wijnkoelkast of wijnklimaatkast. In de volksmond wordt wijnkoelkast gezegd tegen een wijnbewaarkast. In feite is dit onjuist, want een bewaarkast doet meer dan koelen. De wijnbewaarbewaarkast is een vervanging voor de wijnkelder waarin de temperatuur en de luchtvochtigheidsgraad optimaal is. In de praktijk zetten wijnliefhebbers de temperatuur doorgaans op 11°C. Dit komt het meest overeen met de temperatuur in de wijnkelder.

De wijnbewaarkast zorgt ook voor een optimale luchtvochtigheidgraad. Deze hoort te liggen tussen de 55% en 75%. Waarbij een te hoge luchtvochtigheidsgraad zorgt schimmel op de etiketten. Een te lage luchtvochtigheidsgraad zorgt ervoor dat de kurken gaan krimpen met alle negatieve effecten. Wanneer je kijkt naar wijnbewaarkasten kom je al snel uit op de wijnkasten van Liebherr. Deze zijn degelijk betrouwbaar en gaan meer dan 10 jaar mee. Als men eenmaal voor een Liebherr heeft gekozen, dan wijkt men daar niet snel meer vanaf. Dit is ook de reden dat de wijnexperts van Wijnpromotor hebben besloten om de wijnkast te verkopen via Cavepromotor. Niet alleen in Nederland, maar ook België, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk.

De additionele wijnkennis zorgt ervoor dat de wijnkasten worden geplaatst op Vibration Reduction Blocks. Deze zorgen ervoor dat ook de omgevingstrillingen worden gereduceerd. De trillingen in de wijnkast zijn al door Liebherr geneutraliseerd. Door het plaatsen van een trillingsvrije compressor en het gebruik van geluidsarme onderdelen. Doordat Cavepromotor een totaalpakket biedt van een wijnbewaarkast in combinatie van de VRB’s en een wijncadeaubon, zijn ze de leverancier met de beste verkoopprijs van Nederland. Door klanten wordt het als prettig ervaren. Niet alleen kennis van de wijnkast, maar ook van wijn wat zorgt dat een maatwerkadvies zeer wordt gewaardeerd. Ook de wijze van verkopen is niet pusherig. In de caveshop van Cavepromotor, waarin alle Liebherr wijnkasten te zien zijn, zie je ook geen verkoopprijzen. Elke prijs voor de klant is een maatwerk offerte. Er zijn geen twee situaties gelijk, dus ook de leveringslocatie, installatie, afvoer van materiaal en oude wijnkasten wordt meegenomen in de berekening.

http://www.wijnklimaatkast-wijnkoelkast-wijnbewaarkast.nl