Let hierop als u een dakkapel gaat kopen

Kiest u ook voor een huis met meer licht en meer ruimte door een dakkapel te gaan kopen? Goed idee! Let er wel op dat u bij het kopen van zo’n dakraam rekening houdt met een aantal zaken. Het is nou niet iets dat op uw wekelijkse boodschappenlijstje verschijnt. Het belangrijkste van een dakkapel is dat deze goed geïsoleerd is. Het zou natuurlijk zonde zijn wanneer de energierekening omhoogvliegt, omdat alle warmte er via slecht afgedekte kieren in uw dakraam vandoor gaat. Kies daarom voor een dakkapel van BASkapel. Deze zijn namelijk standaard uitgerust met VELUX HR++ glas en worden professioneel gemonteerd. Dat is én extra ruimte én een lekker warm huis! Kom snel kijken bij een dealer bij u in de buurt.

Kom in de showroom kijken naar het dakraam dat u wilt kopen

Het klinkt zo verleidelijk: een dakraam kopen tegen een scherpe prijs. In veel gevallen is dit ook een goed idee. Wel is het belangrijk, dat u voordat u het dakraam daadwerkelijk koopt, eerst even langsgaat bij een showroom. Webshops zijn tegenwoordig veel overzichtelijker en hebben mooie HD-foto’s van hun producten. Daar zitten echter ook nadelen aan. Hoe mooi een foto ook is, het levert altijd een vertekend beeld op van het product. Kom daarom eens langs bij een dealer van BASkapel om de collectie van dichtbij te bekijken. U kunt dan meteen om advies vragen aan een van de medewerkers. Tip: neem foto’s mee van de buitenkant van uw woning, zodat een adviseur aan u kan laten zien welke dakkapellen geschikt zijn voor uw woning.

Een prefab dakkapel kopen: snel geplaatst en staat als een huis!

Steeds meer mensen kiezen tegenwoordig voor prefab als zij een dakkapel laten plaatsen. Maar wat houdt dit nu eigenlijk precies in? En welke voordelen levert prefab u nu precies op? Prefab houdt in dat u een bouwwerk, in dit geval een dakkapel of dakraam, kunt kopen dat vrijwel in zijn geheel in de fabriek in elkaar wordt gezet. Ok, en dan? Nou, omdat er geen losse onderdelen van heinde en verre besteld hoeven te worden, zijn prefab producten een stuk goedkoper! Een tweede voordeel is dat de dakkapel in zijn geheel op het dak gemonteerd kan worden. Een stuk sneller dan alles op het dak op moeten bouwen! Goedkoper én sneller, dat zijn toch voordelen die u niet laat liggen? Kijk voor uw nieuwe prefab producten bij een van de dealers van BASkapel.