Laat asbest golfplaten professioneel en zorgvuldig demonteren

Laat u uw dak vervangen? Maar zijn er asbest golfplaten aanwezig die u gedemonteerd wenst te hebben? Dit is allemaal mogelijk bij Elegast. Een totaal ander aanzicht van uw bedrijfspand hoeft echt niet zoveel tijd te kosten. Het nodige sloopwerk kunt u vergeten; een gevelrenovatie of dakrenovatie is dé uitkomst als u binnen een korte tijd een andere uitstraling wilt van uw gevel. Een bedrijfspand renoveren laat u doen door Elegast. U bent ervan verzekert dat uw bedrijfsgebouw door zo’n renovatie stijgt in waarde en levensduur. Gaat u voor een fraaie upgrade van uw gevel? Of is juist het dak toe aan de nodige renovatie? De specialist is op dit gebied ook de juiste partij voor u. Indien nodig, worden asbesthoudende golfplaten zorgvuldig gedemonteerd en vervangen. Zo heeft u maar één partij nodig voor de volledige renovatie van uw dak en/of gevel!

Een dagelijkse waterdichte oplevering als u uw bedrijfspand gaat renoveren en asbest golfplaten laat verwijderen

Eens in de zoveel tijd is het nodig om een dak te vervangen. Uw dak vertoont gaten of u wilt een alternatief op het huidige dag verzinnen. Een waterdicht oplevering is in alle situaties begrijpelijk. Laat dit over aan Elegast. Tijdens een renovatie die u laat doen door een echte vakman, heeft u deze garantie. Heeft u er al eens over nagedacht? Uw productieproces heeft een beperkt overlast en uw goederen beschadigen niet. Zo draait u geen onnodige verliezen. Zodra er een deel van het asbesthoudende dak verwijderd wordt, zorgt het deskundige team dat het deel van het nieuwe dak meteen gemonteerd wordt. Door een strakke planning die nageleefd wordt heeft u zelf geen omkijken naar de renovatie. U kunt tijdens de renovatie een team verwachten, gespecialiseerd in het verwijderen van Eternit asbest golfplaten.

Een restyling is een uitkomst als u uw bedrijfspand gaat renoveren en asbest golfplaten verwijderd

Wilt u een ander bedrijfsimago creëren middels uw pand? Maar is een uitgebreide verbouwing hiervoor de kostbaar of niet reëel qua planning? Is een grote renovatie niet nodig? Wilt u liever alleen het aanzicht van uw bedrijfspand veranderen? Kies dan voor een gevelrestyling. Hierdoor hoeft u niet een geheel bedrijfspand te renoveren. Zowel het imago als de duurzaamheid en energiebesparing krijgen een flinke boost middels een restyling. Bent u eigenaar van het pand? Dan ziet u nadat een gevelrestyling is waar gemaakt de nodige waardeontwikkeling en verhuurmogelijkheden stijgen. Nadat er een inventarisatie van uw wensen is gemaakt kan de specialist u een realistische gevelimpressie geven. Wordt er geconstateerd dat alleen een gevelrestyling niet genoeg is? Dan kan aan u de expertise op het gebied van gevelrenovatie en/of asbestverwijdering worden geboden.