Updated : aug 11, 2016 in Toerisme

Trampoline park Den Haag: ook badminton of airhockey spelen

Airhockey spelen kan ook in trampoline park Den Haag. Dat valt altijd goed in de smaak. Kom eens en dagje naar het trampoline park in Den Haag. Dit zorgt gegarandeerd voor een geweldige dag voor de kinderen. Ze kunnen er springen en trucjes doen en daarnaast is het ook nog een erg uniek indoor trampoline park in Nederland: er kunnen ook veel andere sporten gedaan worden. Denk aan badminton en tafeltennis of airhockey. Maar ook voor ouders is het een leuk dagje uit. Parkeren is gratis en u bent binnen voor een scherpe prijs. Er zijn genoeg zitplekken die zo gesitueerd zijn dat er een oogje in het zeil gehouden kan worden. Daarnaast zijn er voldoende horeca gelegenheden, kranten en tijdschriften zodat ook de ouders zich prima kunnen vermaken.

Indoor trampoline park: een leuk dagje uit in Nederland

Het weer in Nederland is niet altijd geweldig. In de zomervakantie kan het daarom soms veel regenen. Wat dan te doen met kinderen die vakantie hebben? Ga met ze naar een indoor trampoline park: ideaal voor een zomers zoals in Nederland. Ga bijvoorbeeld naar een trampoline park in Den Haag. Daar zijn veel verschillende mogelijkheden. Er zijn veel trampolines. Kinderen tot 12 jaar moeten wel met begeleiding op de trampolines; kinderen boven de 12 jaar mogen lekker zelf springen. Ook de allerkleinsten kunnen terecht in dit park. Voor jong en oud zijn genoeg mogelijkheden om zichzelf de gehele dag te kunnen vermaken.

Verschillende sporten bij trampoline park in Den Haag

Een dagje naar een indoor trampoline park ergens in Nederland. Dat is zeker een goed idee! Maar een hele dag trampolinespringen… Wie houdt dat vol? Bij het trampoline park in Den Haag kan lekker gesprongen worden op veel trampolines, maar er zijn nog veel meer sporten om te doen. Zo kunnen kinderen lekker badmintonnen, tafelvoetballen, tafeltennissen, airhockey spelen of korfballen! Daarnaast is er een volledig aangeklede indoorspeeltuin met grote glijbanen, een kabelbaan en een powertower met zes lagen. Ook de allerkleinsten hebben een eigen speeltoestel waar zitplekken omheen gecreëerd zijn zodat de ouders een oogje in het zeil kunnen houden. Dat is wel zo prettig!

http://www.indoorpretpark.nl/