Met de verschillende pasmodellen van de specialist weet u zeker dat u de juiste sport beha koopt

Wilt u online een sport beha kopen? Of toch liever in de winkel? Tegenwoordig kan het gemakkelijk allebei. En dat is fijn, want het lijkt wel alsof mensen het de laatste jaren steeds drukker krijgen. Werken, sporten, sociale activiteiten, u heeft er zo een week mee gevuld. Het kan daarom voorkomen dat u eigenlijk al een tijdje een nieuwe sport beha nodig heeft, maar niet de tijd heeft om hiervoor naar de winkel te gaan. Geen probleem bij Q-LINN. U kunt uw sportbh van dit merk namelijk ook gewoon online kopen. Ze sturen u zelfs een set met pasmodellen toe, zodat u zeker weet dat u de juiste maat sportbh koopt. Toch liever in de winkel passen? Ook dat kan. U vindt sportbh’s van dit merk namelijk ook terug in diverse winkels.

Sportbh kopen? Let hier op!

Comfort tijdens het sporten is belangrijk, en daarom moet u een goede sport beha hebben. Maar waar vindt u die en waar moet u op letten? Om te zorgen dat een sport beha uw borsten optimaal ondersteunt, is het belangrijk dat de sportbh goed aansluit. Het gedeelte tussen de cups moet plat op uw borstbeen liggen. Is er ruimte tussen? Kies dan voor een grotere cupmaat. Ook moeten de beugels van de beha comfortabel tegen de huid liggen en niet in uw oksels prikken. Is dit wel het geval, dan is de beha te ruim. Ten slotte is het belangrijk dat de elastische band stevig rond de borstkast zit. Hierbij moet de band het bewegen niet belemmeren. Als de band te strak of te los zit, kunt u de omtrekmaat naar boven of naar beneden bijstellen.

Kies voor kwaliteit wanneer u een sportbh gaat kopen

Een stijlvolle beha voor het sporten is bijna net zo belangrijk als de kwaliteit van de beha! Ga daarom langs bij een specialist. Een goede sport beha geeft de juiste ondersteuning en biedt comfort tijdens het sporten. Door bij het kopen van uw sportbh te kiezen voor een goed merk, weet u zeker dat u een item koop dat van voldoende kwaliteit is. Zo zijn de sportbh’s van Q-LINN aan te raden. Elke sport beha van dat merk biedt maximale ondersteuning en comfort bij het sporten. Hierbij zijn de bh’s volledig ademend en vocht-transporterend. Dit zorgt ervoor dat de stof snel opdroogt en dat de bh niet gaat schuren.