Andeko
Andeko
Sport

Kom back in shape met je personal trainer in Veenendaal

Weleens gehoord van een personal trainer? Bij FoodFitness in Veenendaal staan ze voor u klaar!

Na de lekkere hapjes en uitgebreide diners tijdens de afgelopen weken willen we allemaal natuurlijk weer back in shape komen. Hardlopen, fitness of een andere sport beoefenen is daarbij een goed idee. Maar wist je dat je ook een personal trainer kan huren? En dat dit helemaal niet zoveel kost als je zou denken? Bij FoodFitness in Veenendaal krijg je de persoonlijke training die je jouw ideale gewicht en lichaam helpt te bereiken.

Wat doet een personal trainer?

Ondanks je vele inspanningen kan het erg moeilijk zijn om je ideale gewicht te bereiken, of je goede sportgewoontes vast te houden. Soms heb je gewoon een goed advies en wat hulp nodig. Een personal trainer kan je die geven, en veel meer. Hij heeft de kennis die je nodig hebt en helpt je effectief je doelen te bereiken. Het voordeel van een personal trainer is, het woord zegt het al, de persoonlijke aanpak. Er wordt niet alleen gekeken naar je persoonlijke situatie waarop je een advies krijgt, je trainer helpt je om het uit te voeren en in te passen in je leven. Heb je je nieuwe gewoonte eenmaal goed in je systeem, dan heb je hier nog tijden plezier en resultaat van.

Vind je personal trainer in Veenendaal

Bij FoodFitness in Veenendaal kun je terecht voor al je vragen op het gebied van voeding, afslanken en sport. Een persoonlijke begeleiding begint bij een intake bij één van de trainers, waarna die een persoonlijk plan voor je opstelt en met je bespreekt. Ook zal gekeken worden naar welke vorm van begeleiding het beste bij je past en of vergoeding mogelijk is. Zodra je tevreden bent met je persoonlijk trainingsplan kan de training beginnen! Dit plan zal niet alleen bestaan uit bijvoorbeeld de voeding, maar ook sport, je lifestyle en energieniveau worden hierin meegenomen. Op al deze gebieden zal in samenwerking met jouw personal trainer vooruitgang worden geboekt.

Kijk voor meer informatie op www.foodfitness.nl of kom langs!

Gerelateerde artikelen

Vestrum rijbroek: het toonbeeld van Italiaanse elegantie

Wat is squash en wat doet het voor jouw lichaam? | www.qss-squash.nl

Sporten vanuit het bedrijf