Updated : apr 07, 2015 in Onderwijs

Degelijk Engels spreken is cruciaal

Van een taalcursus heb je levenslang plezier.  The English Center biedt Zakelijk Engels Coaching (korte of lange termijn), Executive Communicatie Training, Zakelijk Engels schrijven,  Zakelijk Engels accent reductie, Spreken in het openbaar (toespraken), Presenteren in het Engels, enz. Met een goede docent is snel Engels leren niet moeilijk. De docenten bij The English Center kunnen jouw kennis van de Engelse taal op elk niveau verbeteren. Klanten als Loreal, Ahold en de gemeente Amsterdam gingen je al voor.

Heb je binnenkort een zakenreis en moet je daarvoor Engels spreken? Volg dan een taalcursus Engels in Amsterdam bij The English Center. Voor elk startniveau is er een passende spoedcursus Engels.

Het is een groot voordeel als jij dankzij een taalcursus Engels in Amsterdam deze taal ook spreekt. Op je werk of tijdens zakenreizen bijvoorbeeld, maar ook op vakantie .

Snel de Engelse taal leren voor zakelijk of privé gebruik met een taalcursus Engels in Amsterdam

Goed Engels leren spreken is belangrijk. Wellicht is het zelfs een van de voornaamste competenties die u aan uw beroep bijdraagt. Door een interactieve benaderingswijze helpen wij zakenmensen met zelfverzekerdheid communiceren, schrijven en spreken. Van een taalcursus heb je levenslang profijt. 

Wij zijn gespecialiseerd in op maat gemaakte prive en kleine trainingen bij u op locatie of bij onze locatie in Amsterdam of Amstelveen. Alle cursussen worden onderwezen door gekwalificeerde docenten met een passie voor Engels. Meld je direct aan voor een spoedcursus Engels en voel je zekerder. Dit zal uiteraard doorwerken jouw algehele werkperformance.

 

http://englishcenter.nl