Andeko
Kinderen

Tips en trends voor wenskaartjes

Wat zijn nieuwe trends in wenskaartjes

Voor ieder gelegenheid zijn er prachtige wenskaartjes voor jong en oud, en zelfs de alleroudsten onder ons. Denk bijvoorbeeld aan een jubileum huwelijk van 30, 40 of zelfs 50 jaar. Prachtige momenten die het waard zijn om te delen met elkaar, en dat kan nu persoonlijk met een kaartje van Kaartcollectie.nl. We zetten de nieuwste trends voor jou op een rij.

Kraft kaartjes

Ben je op zoek naar geboortekaartjes met een neutrale look? Ga dan voor kraft geboortekaartjes! Kraft heeft een stoere uitstraling en is een stevig papiersoort. Met een geboortekaartje met kraftlook laat je iedereen op je eigen wijze weten dat je een kindje hebt gekregen. Kraft kan erg goed gebruikt worden voor zowel jongens als meisjes. Bij ons vind je zowel schattige als hippe kaartjes met kraft.

Dieren geboortekaarten

Hoe leuk: een uiltje, hertje, vogel, ooievaar, beertje of ander dier op je geboortekaartje! De trend van dieren op je geboortekaartje is niet meer weg te denken en dat is eigenlijk heel logisch, want zo’n illustratie vrolijkt je kaartje enorm op. Van pasteltinten tot felle kleuren, aan dieren kaarten geen gebrek bij Kaartcollectie.nl. De trend van een diertje op een geboortekaartje zal nooit verdwijnen. Wat je stijl ook is, een geboortekaart met diertjes is perfect om de komst van jouw zoon of dochter aan te kondigen! Ook de kaartjes in jungle thema zijn prachtig afgewerkt. Combineer met een leuke gekleurde envelop om de geboorte van jouw kleintje vrolijk aan te kondigen.

Jubileumkaarten

Zoeken jullie een stijlvolle uitnodiging voor jullie huwelijksjubileum? De jubileumkaarten zijn gemaakt voor een 12,5 jarig, 25 jarig, 40 jarig of 50 jarig huwelijksjubileum. Ook zijn er veel blanco kaarten te krijgen die naar eigen wens ingevuld kunnen worden. Op deze manier nodigen jullie familie en vrienden op een stijlvolle manier uit voor een sprankelend jubileumfeest!

Een koperen bruiloft, een zilveren bruiloft of een gouden bruiloft… Het maakt niet uit, want de liefde moet gevierd worden! Geef een feest om jullie trouwdag samen met vrienden en familie te vieren. Elk feest begint met een mooie uitnodiging, ga daarom aan de slag en zoek een mooie kaartje uit en nodig jouw gasten uit voor een onvergetelijk moment in jullie leven!

Uitnodiging Abraham of Sarah

Hallo Abraham of Sarah, jij wordt 50 jaar! Dat is een halve eeuw en daar mag je best even bij stil staan! Nou ja, stil staan is niet de bedoeling. Want er mag gefeest worden! Kies een mooie kaart uit onze collectie jubileumkaarten of gelegenheidskaarten en nodig op een bijzonder manier je familie en vrienden uit. Wij helpen je graag met het bedenken van een bijzonder tekst.

https://www.kaartcollectie.nl

Gerelateerde artikelen

Altijd een verbanddoos bij de hand

Ontvang professionele hulp bij kinderen met gedragsproblemen