Speel in op de rijke fantasie van jouw kleintje met een fairy door

Wij weten al te best hoe groot de fantasie en het inlevingsvermogen van een kindje kan zijn. Deze fantasie staat ook parallel aan het zelfvertrouwen. Maar hoe speel je als ouder in op die gevoelens, zeker wanneer je kind ze niet echt uitspreekt? Met de fairy door van Droomdeurtjes kun je inspelen op de rijke fantasie van het kind. Een fairy door vormt namelijk de toegangsdeur tot een fantasiewereld van elfjes en draken, die eruit ziet zoals het kind dat graag wil. De deur wordt geleverd met brievenbusje, waarin de elfjes en draken vaak lieve briefjes en complimenten achterlaten. Je kind leest dan ook regelmatig motiverende, ondersteunende en lieve berichtjes. Het zelfvertrouwen van je kind kun je hierdoor enorm vergroten.

Zelfvertrouwen van je kind vergroten met de fairy door van de specialist

Wil jij graag dat het zelfvertrouwen van jouw kindje beter wordt? Wij snappen dat het geluk en gezondheid van jouw zoon of dochter het belangrijks is in jouw leven. Dat hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Kinderen hebben vaak genoeg aan een mooi verhaal, dat ze de mogelijkheid geeft flink te fantaseren. Met de fairy door van Droomdeurtjes is dit dan ook uitstekend te realiseren. Daarnaast kun je met een fairy door de fantasie van je kind verrijken. Het deurtje geeft toegang tot een fantasiewereld, waarmee kinderen direct in contact staan door de mogelijkheid briefjes uit te wisselen. De wetenschap dat er ’s nachts een briefje teruggeschreven wordt, wellicht met een motiverend bericht of een complimentje, maakt het mogelijk het zelfvertrouwen van het kind te vergroten.

De pedagogische functie van de fairy door (o.a. zelfvertrouwen van het kind vergroten)

Er zijn vele voordelen aan het zelfvertrouwen van een kind te vergroten. Dagelijks kan jouw kindje hier profijt van hebben. Kinderpsychologen, kindercoaches en psychologen zweren bij het concept van de fairy door van Droomdeurtjes. Het helpt kinderen namelijk alledaagse ervaringen te verwerken en het ondersteunt kinderen in bijzondere situaties. Zowel voor jonge kinderen, waarbij het geloven in elfjes en draken gelijk kan zijn als het geloven in Sinterklaas, als voor de wat oudere kinderen, die genieten van het decoreren van de deur, is de fairy door erg geschikt. Jouw kind kan zelfs briefjes sturen naar elfjes en draakjes! Het bevorderen van het onder woorden brengen van gevoelens, het ontwikkelen van motoriek en het zelfvertrouwen van het kind vergroten vallen allemaal onder de pedagogische functies van het deurtje.