Andeko

apr 18, 2014 Internet

Cut the Rope 2 Levels

De game draait om het voederen van snoep aan een groen monstertje geheten Om Nom. Deze gulzigaard heeft kennelijk doorlopend hongerigheid en vandaar moet jij hem ieder level opnieuw snoeperij gaan overbrengen. Tot mijn spijt is het snoep niet echt bij de hand en moet je het snoep eerst door een hersenbreker heen zien te krijgen bestaande uit het lossnijden van touwen voor je het snoepje kan meevoeren aan het monstertje.

Door gebruik te doen van de zwaartekracht of van de tempo die het touw met het snoep er aan maakt moet je het level door zien te komen. Tijdens het spelen van elke puzzel kun je ook nog drie sterren collectioneren om het voor de echte completionisten onder ons nog even iets lastiger te maken.

Daarbij worden er met ieder nieuw pakje ook weer nieuwe elementen geintroduceerd om de game wat variatie mee te geven. Zo komen er op een bepaald moment spinnen die het snoep eten als je niet op tijd het touw doorsnijdt of moet je met behulp van het drukken op ballonnen vaart meegeven aan het snoepje.

In ieder level kun je drie sterretjes halen door de puzzel zo snel mogelijk op te lossen en alle sterren binnen de raadsel te grijpen. Dit is bijna niet constant even simpel als dat het klinkt, want sommige sterretjes vervliegen na een paar seconden en die kun je dan niet meer grijpen.

http://cuttherope2.nl/cut-the-rope-2-levels/