Andeko

nov 27, 2017 Gezondheid

Verhoog je libido op de juiste manier

Als je lekker een weekendje weg bent met je partner wil je hier graag van genieten en intiem zijn met elkaar. Je moet er dan wel zin in hebben en dat is niet voor iedereen weggelegd. Het kan namelijk maar zo zijn dat je nooit zin hebt en dat is erg vervelend, maar wat kan je er aan doen? Je kiest er niet voor en omdat je er geen zin in hebt heb je ook geen zin om zin te maken. In dit artikel ga ik vertellen wat je er zelf aan kan doen om je libido te verhogen. 

Werk er naar toe
Doe het niet omdat het moet. Je bent lekker met z’n tweeën op vakantie, ga lekker op het strand liggen, geniet van het lekkere eten en drink een paar wijntjes. Op deze manier creëer je een context waarin de situatie ontstaat. Je rolt er langzaam in en het voelt niet als een geforceerde verplichting. Op deze manier ga je er langzamerhand steeds meer naar uit kijken en bouwt je enthousiasme langzaam op.

Eet het juiste eten
Er zijn verschillende soorten voedingen die het libido verhogen. Denk bijvoorbeeld aan watermeloen, noten, bananen, rode peper en spinazie. Deze ingrediënten zijn rijk aan citruline, arginine en bevorderen de dopamine en serotonine aanmaak. Hiernaast zitten er meer vitaminen en mineralen in die noodzakelijk zijn voor een gezond hormonaal stelsel. Op deze manier boost je je libido op een natuurlijke manier.

Een extra zetje
Voor veel mensen is dit helaas niet genoeg. Zij hebben een extra zetje nodig zoals bijvoorbeeld een libidopillen. Deze pillen zitten bomvol met de eerder genoemde stoffen die het libido verhogen. Dit zorgt ervoor dat mannen geen last meer hebben van een erectiele dysfunctie

Het leven is te mooi om panda punten te sparen. Al helemaal als je romantisch met z’n twee op vakantie bent.

https://www.libidoforte.com/