Andeko
Image default
Gezondheid

Een elektronische sigaret, de oplossing voor rokers

Er zijn meerdere producten op de markt geweest waar van werd gezegd dat het de oplossing zou zijn voor rokers. Helaas is gebleken dat deze producten niet voor iedereen werkt. Een nieuwe oplossing zou de elektronische sigaret kunnen zijn. Het lijkt er op dat dit product in de behoefte van mensen kan voldoen. Elektronisch roken

Elektronisch roken wordt ook wel gezien als de nieuwe trend van dit jaar. Het is goedkoper, voor iedereen toegankelijk en tevens veel gezonder dan gewoon roken. Het wordt dan ook wel gezien als de nieuwe oplossing voor rokers. Met elektrisch roken wordt het gewone roken zo goed mogelijk gesimuleerd. Daarbij heeft de elektronische sigaret het doel om in de behoefte van mensen te kunnen voor zien, zonder gebruik te maken van schadelijke stoffen. Er wordt dan ook geen gebruik gemaakt van tabak, maar van speciale vloeistoffen. Deze vloeistoffen worden ook wel e-liquids genoemd. Deze vloeistof wordt in de elektrische sigaret verdampt. Het damp dat hier wordt geproduceerd wordt geïnhaleerd door de gebruiker.

Diverse soorten en maten

Om zoveel mogelijk mensen over te laten stappen op het elektrisch roken, zijn er diverse versies van de elektronische sigaret verkrijgbaar. Zo is er niet alleen de sigaret vorm verkrijgbaar, maar ook soorten zoals de sigaar, cigarillo en de pijp. Op deze manier is er voor veel mensen wel iets naar wens. Een andere manier om het elektrische roken aantrekkelijker te maken zijn de verschillende smaken e-liquids die verkrijgbaar zijn. Het is zo gek niet te bedenken of de smaak is wel verkrijgbaar. Er wordt daarbij onderscheid gemaakt tussen e-liquids met en zonder nicotine. Heb jij de pleisters, de kauwgom of een van de andere hulpmiddelen voor het stoppen met roken al geprobeerd? Heeft dit geen succes gehad? Probeer dan het elektrische roken eens uit!

http://www.smokesmarter.nl/elektronische-sigaret-kopen