BHV cursus speciaal gericht op chauffeurs in Den Haag

Taxichauffeurs kunnen een speciale BHV cursus in Den Haag volgen om te leren hoe zij het beste kunnen handelen in een acute situatie. Het komt helaas nog te vaak voor dat chauffeurs niet weten wat te doen als er een noodgeval plaatsvindt. Om onjuiste beslissingen met negatieve gevolgen te voorkomen, is het aan te raden om één van de levendige BHV cursussen in omgeving Den Haag speciaal voor chauffeurs te volgen als u vaak op de weg te vinden bent. Deze cursus is geheel gericht op praktijksituaties. Bij BHV Zuid-Holland wordt deze cursus verzorgd door professionele Ambulance hulpverleners die beschikken over veel ervaring langs de weg. Tijdens de cursus wordt de veiligheid in en rond de auto besproken, onwel wording van de persoon, wat te doen in het geval van een hartinfarct of beroerte, verwondingen, breuken en kneuzingen, een onwel persoon uit een auto halen, reanimatie, verslikking en benauwdheid. Naast deze handelingen wordt er ook besproken wanneer het wel of niet verstandig is om door te rijden naar een ziekenhuis en de alarmering van de hulpdiensten.

Een BHV cursus in omgeving Den Haag als bedrijfsuitje

Teambuilding bevorderen én nuttige vaardigheden leren, klinkt dat niet als het ideale bedrijfsuitje? Ga dan met uw volgende bedrijfsuitje eens een BHV cursus in omgeving Den Haag volgen. BHV Zuid-Holland beschikt over professionele hulpverleners die kennis met u willen delen. Op een dynamische manier worden BHV- en EHBO incidenten voorgelegd aan de werknemers die zij in een team moeten oplossen. Naast dat het trainingscentrum gebruikt kan worden om verschillende scenario’s na te spelen, is er ook een mogelijkheid om gebruik te maken van het nabijgelegen park. De dag kan afgesloten worden met een barbecue of een buffet. Het volgen van een BHV cursus is enorm van belang. Iemand die in het bezit is van een EHBO- diploma kan namelijk het verschil betekenen tussen leven en dood.  

Herhaling van de BHV cursus in Den Haag

Heeft u na het volgen van een BHV cursus in Den Haag of elders in Nederland uw BHV-diploma behaald? Gefeliciteerd, u bent nu bevoegd en bekwaam om mensen te helpen in noodsituaties. Wel is het belangrijk om te zorgen dat uw diploma geldig blijft. Dan is het geadviseerd om ieder jaar de BHV cursus in omgeving Den Haag te herhalen. Eén dagdeel wordt het onderdeel Brand & Ontruiming behandeld en het andere dagdeel dient u Eerste Hulp te volgen. BHV Zuid-Holland is continu bezig met kwaliteitsverbetering. U bent verzekerd van professionele instructeurs en locaties met alle nodige oefenruimtes. Tijdens het onderdeel Eerste Hulp worden handelingen behandeld zoals reanimatie met AED, hoe te handelen bij bijvoorbeeld een flauwte, bewusteloosheid, welk verband het beste gebruikt kan worden bij welke situatie, hartinfarct, epileptische aanvallen en suikerziekte. Tijdens de herhaling Brand & Ontruiming wordt een echte binnenbrand geblust met water, schuim of CO2. In de oefenruimtes zoals een keuken, kantoor, lift, kruipruimte en gangen worden alle oefeningen uitgevoerd om de situaties zo realistisch mogelijk te maken.