Andeko
Image default
Gezondheid

Beste creatine kopen

Wat is creatine?

Creatine is een lichaamseigen stof. Dit betekend dat de stof creatine door het lichaam wordt aangemaakt. Elke dag maakt jou lichaam 1 gram creatine aan, per dag verbruik je ongeveer 2 gram creatine. Er is dus altijd een tekort aan creatine. Zo’n 95 procent van de creatinevoorraad bevindt zich in de spieren.

In de 19e eeuw werd creatine ontdekt door Michel-Eugéne Chevreul, een Franse wetenschapper. Hij ontdekte dat de stof creatine zich in dierlijk vlees bevond. Kreas betekend in het Grieks vlees, vandaar de naam creatine.

Waar is creatine goed voor?

De precieze werking van creatine is een saai en wetenschappelijk verhaal. Het komt er op neer dat je energie verbruikt wanneer je je spieren aanspant. Voor het herstel van de energie wordt onder andere creatine gebruikt. Echter is de voorraad lichaamseigen creatine al snel op. We verbruiken namelijk meer creatine dan er door het lichaam geproduceerd kan worden.

Wanneer je de lichaamseigen voorraad creatine aanvult met creatine supplementen kan je langer blijven presteren. De creatine zorgt er namelijk voor dat de verzuring langer wordt uitgesteld, de spieren krijgen immers meer energie.

Door creatine te gebruiken wordt je niet per se sterker. Het is niet zo dat je opeens 10 kilo meer kan squatten. Het is wel zo dat creatine je uithoudingsvermogen positief beïnvloed. Je kan merken dat je sets langer volhoudt dan voorheen.

Uiteindelijk zorgt dit er natuurlijk voor dat je sterker wordt. Meer sets zorgen er voor dat je meer spiermassa opbouwt met krachttraining. Onderzoek heeft aangetoond dat zes weken creatine gebruik een rendement van één kilo vetvrije massa kan opleveren. Met andere woorden, één kilo spiermassa aan winst.

Waar is creatine te koop?

Het is van belang dat je creatine bij een betrouwbare webshop koopt. De beste creatine kopen doe je bij bestecreatine.com. Deze webshop heeft een goed en eerlijk aanbod van creatine producten.

http://www.bestecreatine.com/