Updated : mei 15, 2018 in Geschenken

Een magneet armband vermindert stress en pijn bij uw kind

Voor zowel een kind als een volwassene kan een magneet armband vele voordelen opleveren. Vaak helpt het tegen stress, maar ook het verlichten van pijn behoort tot de kenmerken. Ook voor kinderen die overgevoelig zijn kunnen de Energetix sieraden, bijvoorbeeld een magneethart, positieve resultaten opleveren. Speciaal voor kinderen heeft Energetix een aparte sieradenlijn ontwikkeld. Deze sieraden hebben niet alleen een kleiner formaat, maar zijn ook verkrijgbaar in allerlei vrolijke ontwerpen en in roestvrijstalen en koperen uitvoering. Van felle kleuren tot aan printjes met dieren erop, u kunt het zo gek niet bedenken of het is verkrijgbaar in de vorm van een magneetsieraad. Het bestellen van Energetix sieraden voor uw kind, doet u eenvoudig via de webshop van Energetix SWS.

Een Energetix magneethart gaat nog honderden jaren mee

In een Energetix magneethart zit een magneet verwerkt met een sterke kracht. Dit zorgt ervoor dat dit sieraad veel gezondheidsvoordelen met zich mee brengt. Naast het magneethart, kan de magneet ook worden verwerkt in andere sieraden, bijvoorbeeld een magneet armband voor uw kind. Voor de Energetix sieraden wordt een elektrisch opgeladen Neodymium magneet gebruikt. Deze heeft een sterkte van 1200 Gauss. Deze magneten hebben een levenslange garantie op hun magnetische werking. Sterker nog, de magneet blijft wel 100 jaar even sterk werken als op het moment dat u hem kocht, bijvoorbeeld bij Energetix SWS. U profiteert dus een leven lang van de gezondheidsvoordelen die Energetix sieraden kunnen opleveren.

Een Energetix magneethart om pijn te verlichten

Vele mensen dragen al een sieraad als het Energetix magneethart of een ander sieraad. Dit komt omdat deze sieraden vele voordelen opleveren voor onder andere de gezondheid en de gesteldheid van een persoon. Voor een optimale werking, plaatst u de magneet zo dicht mogelijk bij het probleemgebied. Het Energetix magneethart zorgt vervolgens voor een aangename warmte en kan helpen de spieren te ontspannen. Dit verbetert de doorbloeding, wat kan zorgen voor een snellere genezing of verlichting van de pijn. Kampt u met een blessure of heeft u last van chronische pijn? In dat geval is het zeker aan te raden om het Energetix sieraden te proberen om zo uw klachten te verminderen. U bestelt deze sieraden bijvoorbeeld via de webshop van Energetix SWS. Niet alleen voor volwassenen, maar ook voor uw kind kan een magneet armband veel voordelen opleveren.