Andeko
Image default
Electronica en Computers

Microsoft Lumia 535 kopen

Dit is het nieuwste model uit de Nokia Lumia serie. Alleen is het geen Nokia Lumia serie meer. Dit het is eerste model dat is uitgekomen in de Microsoft Lumia serie. Op de telefoon staat ook geen Nokia meer, maar Microsoft. Dit model is in november in 2014 uitgebracht onder de naam Microsoft Lumia 535.

De Microsoft Lumia 535

De Microsoft Lumia 535 valt onder de goedkopere telefoons als je kijkt naar de Nokia Lumia serie. Het model valt ook onder de kleinere telefoons uit de serie. De Microsoft Lumia 535 is 140,2×72,4 mm groot. Dat is niet heel groot. Dat betekent dat hij ook niet zo dik is. Hij is maar 8,8 mm dik en weegt maar 146 gram. Het voordeel van een kleinere telefoon is dat hij bijna in elke broekzak past.

Beeldscherm

De Microsoft Lumia 535 heeft een beeldscherm van 5 inch en een resolutie van 960 x 540. Het beeldscherm van de Microsoft Lumia 535 is gemaakt van krasbestendig glas. Dit zorgt ervoor dat het scherm van de telefoon mooi blijft. Daarnaast heeft Microsoft verbeteringen aan het beeldscherm gedaan zodat de telefoon ook in de zon gebruikt kan worden. E 

Camera

Wanneer u een Microsoft Lumia 535 koopt kunt u op twee manieren foto’s maken. De Microsoft Lumia 535 heeft een camera van 5 megapixel aan de achterkant. Daarnaast kunt u ook mooie selfies maken met de frontcamera die eveneens 5 megapixel heeft. 

Is de Microsoft Lumia 535 milieuvriendelijk?

Wanneer u ervoor kiest om een Microsoft Lumia 535 te kopen zult u kiezen voor een milieuvriendelijke telefoon. De Microsoft Lumia 535 is gemaakt met materialen die gerecycled zijn. Daarnaast kunnen alle onderdelen van de Microsoft Lumia 535 gerecycled worden wanneer de telefoon wordt weggegooid. De telefoon heeft ook een energiezuinige stand, maar u kunt zelf bepalen of u deze gebruikt

Interesse in de Microsoft Lumia 535? Check de Nokia Lumia Club snel!

http://www.delumiaclub.nl/