Andeko
Image default
Electronica en Computers

iPhone verkopen

Je oude iPhone verkopen

Bijna iedereen heeft er wel één of is ooit in het bezit van een iPhone geweest. Na twee jaar is het abonnement verlopen en wordt de iPhone ergens achter in de kast gelegd. Zonde! Ben jij ervan op de hoogte dat oude iPhones veel geld waard kunnen zijn? iPhones hebben namelijk een restwaarde. Oude en/of gebruikte iPhones kunnen prima worden hergebruikt. Bijvoorbeeld in een ander land als tweedehands telefoon. Ook kunnen de onderdelen worden gebruikt als tweedehands reserve onderdelen. Tot slot kunnen de in de iPhone verwerkte grondstoffen worden hergebruikt in ander elektronisch apparatuur.Wacht dus niet langer, je iPhone verkopen kan erg rendabel zijn!

Je oude iPhone inleveren, hoe werkt dat?

Het is eigenlijk heel simpel. Je bekijkt op oudeiphoneverkopen.nl hoeveel je oude iphone precies waard is. Vervolgens meldt je je iPhone aan bij één van de inkopers. Deze inkoper stuurt jou vervolgens een envelop op waarin je de iPhone kan versturen. In bijna alle gevallen betaald de inkoper de verzendkosten, maar dat terzijde.. Vervolgens krijg je binnen een aantal weken de vergoeding op je rekening gestort. Dat is pas snel geld verdienen!

Klik op één van de bovenstaande links om de actuele waarde van je oude iPhone te berekenen. Een oude iPhone levert al snel enkele honderden euro’s op! Kijk dus snel.

http://www.oudeiphoneverkopen.nl/